• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Martin Muransky este noul Chief Credit Officer al TBI Bank

Martin Muransky s-a alaturat echipei de management a TBI Bank in pozitia de Chief Credit Officer (CCO).

Muransky va fi responsabil pentru administrarea riscului de credit in cadrul sectorului principal de activitate de creditare si distributie (retail). El va juca un rol cheie in proiecte majore prin asigurarea dezvoltarii capacitatilor tehnologice, rapide si holistice de administrare a riscului de credit in cadrul TBI Bank.

Muransky este expert pe problem de risc cu experienta de peste 20 de ani in servicii financiare. Si-a inceput cariera in corporate banking, specializandu-se ulterior in domeniul creditelor de consum si comerciale in cadrul GE Capital din Republica Ceha, Irlanda si Statele Unite ale Americii. El a construit functia de risc IMM in cadrul Grupului Raiffeisen din Viena si a fost Chief Risk Officer in cadrul subsidiarei cehe a Sberbank Europe in Praga.

Inainte de a se alatura TBI Bank, Muransky a sustinut lansarea unui start-up de e-commerce marketplace din Elvetia.
Martin detine o diploma de master in Business Economy Sciences si un MBA obtinut in cadrul IMD Business School – Elvetia. Muransky este membru al Professional Risk Managers’ International Association (PRMIA) si al Global Association of Risk Professionals (GARP). Vorbeste fluent engleza, germana, ceha, slovaca si maghiara.

“Suntem bucurosi sa avem alaturi de noi un om cu atata experienta in administrarea riscului precum Martin. Sunt increzator ca experienta sa va contribui la succesul transformarii digitale a bancii fara a face niciun compromis legat de risc si stabilitate,” a declarat Valentin Galabov, Presedintele Consiliului de Administratie al TBI Bank.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor