• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

SEPTEMBRIE 2021: RASPLATA

Campanii nationale TBIPay

 

Sezonul reducerilor e aici, iar TBIPay a pregatit pentru parteneri multe campanii menite sa stimuleze vanzarea produselor si serviciilor in rate.

Campania 12 rate fara dobanda in industria medicala
Fie ca vorbim de stomatologie, chirurgie plastica, tratamente corporale sau medicina generala, TBIPay a reusit sa implementeze in industria medicala cu o super promotie prin care clientii partenerilor nostri sa poata accesa servicii medicale pe loc si sa plateasca mai tarziu, beneficiind de avantajul 12 rate fara dobanda. Campania a fost foarte bine primita de parteneri iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Campania 10% discount la orice achizitie de produse din industria de mobila si termice
Pentru a incuraja vanzarile in aceste 2 industrii, TBIPay a venit in intampinarea tuturor partenerilor cu promovarea discount-ului agreat de 10%. Mecanismul campaniei este unul simplu si usor de retinut. In luna octombrie, toti clientii care doresc sa cumpere produsele prin solutia de plata “Cumperi acum, platesti mai tarziu” beneficiaza automat de un discount de 10% (dar nu mai mult de 250 RON) din valorea achizitiei.

Campania de tip tombola Raliul premiilor pentru industria Auto
In luna Noiembrie, TBIPay va demara o campanie in industria Auto. Persoanele care vor achizitiona o masina second-hand prin solutia de plata TBIPay, vor intra automat in tombola si vor avea sansa sa castige cateva premii consistente. Titi Aur a acceptat sa fie imaginea acestei campanii si tot el va fi cel care va extrage castigatorii in data de 15 Decembrie.

Recunoastere TBIPay

 

“Cea mai buna experienta BNPL in 2021” este premiul primit de TBIPay in cadrul galei Fintech Forum organizata de FinMedia. BNPL (Buy Now, Pay Later) sau Cumpara acum, Plateste mai tarziu este modalitatea de plata pe care TBIPay o pune la dispozitia dvs. atat in mediul offline dar mai ales online. Toata atentia noastra in ultimii ani s-a concentrat pe digitalizare si inovatie, pe transformarea produselor si serviciilor noastre si, mai ales pe experienta inovatoare pe care o oferim clientilor. Suntem agili, ne adaptam continuu si, cu astfel de recunoasteri, stim clar ca suntem in directia buna.

Marirea limitei de credit

 

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri (si implicit  a d-voastra), toti clientii ce au fost finantati pe fluxul de online vor avea posibilitatea de a intra intr-un program de marire a limitei de credit acordata la momentul analizei initiale. Acest program de marire a limitelor de credit are loc ca urmare a multidunilor de solicitari primite din partea clientilor existenti TBIPay, mai ales in aceasta perioada de Black Friday. Prin implementarea acestui program nu doar ca vom reusi sa crestem gradul de satisfactie al clientilor TBIPay prin oferirea de solutii alternative, dar in cele din urma efectele acestui program se vor reflecta in vanzari mai mari si o frecventa mai mare a cumparaturilor realizate de catre clientii TBIPay in magazinele dumneavoastra online si offline.

Ultimele articole

Citeste mai mult