• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Specialisti de top s-au alaturat echipei de marketing a TBI Bank

TBI Bank a numit doi specialisti de top, Kristina Shtereva si Vesselin Dimitrov, sa coordoneze transformarea companiei in banca digitala de noua generatie. Shtereva s-a alaturat echipei in rolul de Corporate Marketing Manager pentru Bulgaria si Romania, iar Dimitrov va conduce departamentul de Corporate Communication din Bulgaria si Romania. Impreuna vor fi responsabili pentru viziunea comuna a brandului si pentru reputatia TBI Bank.

Kristina Shtereva are peste 18 ani de experinta in lansarea unor mari branduri internationale pe piata din Bulgaria, dezvoltand si administrand strategii si campanii de comunicare. In ultimii opt ani, a lucrat in domeniul telecomunicatiilor, sase ani ca Director de Marketing pentru Samsung si doi ani conducand departamentul de Marketing din cadrul Huawei, contribuind la succesul ambelor branduri. Kristina a absolvit Universitatea St. Kliment Ohridski din Sofia detinand o diploma in Administrarea Afacerilor si o diploma de master in Marketing. De asemenea, a predat Brand Management in cadrul New Bulgarian University.

Noul Director de Corporate Communication pentru Bulgaria si Romania, Vesselin Dimitrov, a fost jurnalist la Capital weekly si Spiegel Magazine si redactor-sef adjunct la Forbes Magazine. In 2015, a facut trecerea in sectorul comunicarii ocupandu-se de strategia de marketing si comunciare a turneului de tenis ATP Garanti Koza Sofia Open. Dimitrov are experinta in domeniul antreprenoriatului social, coordonand ONG-ul Education Bulgaria 2030. Detine o diploma de master in Media Management de la Institute of Journalism and Communications Research din cadrul HMTM Hannover, Germania pe care a obtinut-o in urma unei burse de studii DAAD.

„TBI Bank doreste sa creeze o cultura a dezvoltarii digitale continue si sa-si sporeasca impactul pe piata bancara si in societate. In ultimul an, ne-am dezvoltat foarte mult in aceasta directie. Prin atragerea unor experti de talia Kristinei si a lui Vesselin, vom spori activitatea noastra pe zona de marketing si comunicare si vom face cunoscute noile servicii, precum si transformarea in banca digitala de noua generatie,” spune Petr Baron, Director General, TBIF Financial Services (Olanda), compania mama a TBI Bank.

TBI Bank a lansat o provocare viziunii existente asupra serviciilor bancare, avand in plan sa implice clientii din toata Europa intr-o calatorie online, astfel imbunatatind vietile financiare ale celor insuficient deserviti de bancile existente sau ale celor ce prefera servicii digitale. In prezent, banca acorda o atenție deosebita atragerii de talentele locale si internationale de top, conducerea executiva fiind deja reprezentata de 13 nationalitati.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor