• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank donează 250.000 lei pentru sistemul medical aflat în lupta cu pandemia de COVID-19

La TBI Bank, înțelegem dimensiunea provocării cu care ne confruntăm la nivel global și în țările cele mai importante pentru operațiunile noastre – Bulgaria și România. Suntem conștienți de responsabilitatea uriașă pe care o avem, astfel încât clienții noștri să se poată baza în continuare pe ajutorul nostru într-o perioadă economică delicată.

Cu toate acestea, știm și că pandemia de COVID-19 a dus la o situație ieșită din comun în domeniul medical. Sistemele de sănătate se luptă cu probleme fără precedent în ceea ce privește echipamentele și angajații. Ca s-o spunem mai direct – medicii și asistentele din prima linie împotriva pandemiei au nevoie de sprijinul nostru. Desigur, sunt prezenți în gândurile noastre, dar sacrificiul lor trebuie susținut.

TBI Bank donează 250.000 lei pentru a acoperi nevoi apărute în sistemele medicale. Pentru că vrem să ne asigurăm că fondurile vor avea un impact, abordarea noastră este să furnizăm echipamente specifice direct instituțiilor care au nevoie.

În vremuri ca acestea ne bazăm pe adevărații eroi care lucrează zi și noapte în spitale pentru binele societății. Angajații din sistemul medical au o greutate enormă pe umerii – noi, cei de la TBI Bank, putem doar spera că donația noastră umilă le va fi de ajutor”, spune Petr Baron, CEO TBI.

Subliniem încă o dată că scopul nostru principal este ca toată lumea să fie în siguranță, de la clienții noștri, miile de angajați și familiile și până la societatea în ansamblu. Știți cu toții că puteți conta pe noi. Rămâneți în siguranță! Vom trece prin asta împreună.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor