• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank donează 250.000 de euro pentru susținerea refugiaților din Ucraina

Bucuresti, 01 Martie 2022. În momente dificile, solidaritatea contează cel mai mult și ultimele zile au arătat că oamenii, indiferent unde se află în lume, se unesc și îi susțin pe cei care au cu adevărat nevoie. Pentru a arăta că faptele vorbesc mai bine decât cuvintele, TBI Bank va dona 250.000 de euro pentru a susține refugiații din Ucraina în această situație fără precedent în istoria recentă, din inima întregii echipe.

Mai mult, echipa TBI Bank formată din 16 naționalități, printre care și 42 de cetățeni ucraineni, susține valorile umanitare. Weekendul trecut, angajați din TBI Bank au mers la granița României cu Ucraina, la Vama Siret Porubnoe, cu mașinile pentru a prelua si caza refugiați sau a oferi alimente și haine călduroase familiilor aflate in dificultate și vor continua să facă acest lucru.

Echipa TBI este în contact permanent cu colegii din Ucraina. Suntem pregatiti să oferim cazare, suport logistic, sprijin financiar, juridic cat și emoțional colegilor si familiilor acestora. Toți cei 1.500 de angajați ai companiei sunt uniți și gata să ajute colegii și populația afectată a Ucrainei.

În plus, echipa de management a TBI Bank a decis să acorde colegilor din toate cele trei piețe unde își desfășoară activitatea, România, Grecia și Bulgaria, o zi suplimentară de concediu plătit pe săptămână pentru activități de voluntariat în organizații locale care se implică în gestionarea crizei refugiaților.
„Ultimele zile au arătat ce e mai rău, dar și tot ce e mai bun în lume”, spune Petr Baron, CEO al TBI. „TBI Bank este mereu alături de oameni. Suntem conștienți de situația dificilă prin care trece populația Ucrainei, avem colegi, familii și prieteni acolo și putem doar să sperăm că donația noastră le va fi de ajutor. Mai mult, vrem ca exemplul nostru să încurajeze mai multe companii din România, Grecia și Bulgaria să se implice cu resurse de orice fel pentru a-i susține pe cei care au nevoie de siguranță.”

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Informare activitate mentenanta platforma depozite
Lucrari de mentenanta ale sistemelor informatice
tbi bank și Autodeal introduc BNPL pentru polițele de asigurare obligatorie auto