• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank doneaza 62.500 lei spitalului judetean din Craiova pentru nevoile sistemului medical in contextul pandemiei de COVID-19

Craiova, 28 aprilie 2020 – TBI Bank intelege dimensiunea provocarii cu care se confrunta toata lumea si constientizeaza responsabilitatea de care trebuie sa dea dovada pentru a se asigura ca oamenii se vor putea baza in continuare pe ajutorul companiei in vremuri de dificultati economice. Pandemia de COVID-19 a dus la o situatie foarte dificila in domeniul medical si sistemele de sanatate se confrunta cu probleme fara precedent in ceea ce priveste echipamentele si angajatii.

TBI Bank doneaza 62.500 lei Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, principalul spital din Craiova si din regiunea Olteniei, pentru acoperirea nevoilor neasteptate si a materialelor si echipamentelor medicale specifice necesare combaterii coronavirusului.

Adevaratii eroi care lucreaza non-stop in spitale, luptand impotriva coronavirusului, au nevoie de tot ajutorul pe care il pot obtine si este impresionant felul in care societatea s-a mobilizat pentru a contribui in orice mod posibil. La TBI suntem constienti de presiunea asupra medicilor in aceste vremuri, in special in orasele romanesti mai mici. Nu putem decat sa speram ca umila noastra donatie poate ajuta la degrevarea lor de o parte din aceasta presiune”, spune Florentina Mircea, Director Executiv la TBI Bank.

TBI Bank subliniaza ca obiectivul cel mai important este sa asigure siguranta tuturor, de la clientii si angajatii TBI pana la familiile acestora si la intreaga societate in ansamblu. In contextul pandemiei de COVID-19, banca a luat toate masurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienti si angajati, inclusiv furnizarea de dezinfectanti in noua agentie deschisa recent la Craiova, a unui program de lucru de acasa pentru cat mai multi angajati si programe diferite pentru echipele care au nevoie sa lucreze in birouri. TBI Bank dezinfecteaza periodic toate birourile si sucursalele, respectand indrumarile autoritatilor si recomanda canalele sale digitale pentru clientii care au nevoie sa interactioneze cu banca.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Petr Baron: Contra curentului
tbi bank Bulgaria conduce clasamentul realizat de Capital la doua categorii bancare privind eficienta si sustenabilitatea
Interviu Gergana Staykova in Forbes Romania
Petr Baron pentru Forbes Romania: Din followeri, ne transformam in lideri!
TBI Bank isi extinde oferta de solutii de economisire cu o noua scadenta de 15 luni si o dobanda anuala de 4,4%
CÂND CLIENTUL DEVINE ÎNTR-ADEVĂR REGE: Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank), a stat de vorbă cu Business Magazin