• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank incheie un partneriat cu Lindab pentru a oferi o solutie de finantare inovatoare celor care doresc un nou acoperis

Noi, la TBI Bank, dezvoltam in permanenta solutii digitale inovatoare care conduc la extinderea continua a parteneriatelor cu noi comercianti. Acestia provin din industrii diferite, dar parteneriatele noastre au un lucru in comun – sprijinirea clientilor nostri comuni sa cumpere ceea ce isi doresc in fiecare situatie de viata

Lindab, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, va oferi imprumuturi TBI pentru constructia sau renovarea acoperisurilor. Procesul de creditare este, ca intotdeauna, complet digital si poate fi finalizat imediat, in mai putin de 10 minute.

Construirea unei case de vis este un obiectiv pentru multi oameni din toata lumea. Si noi, la TBI Bank, vrem sa ajutam romanii sa-si construiasca o casa sau, in perioade dificile, sa o renoveze fara griji financiare. Mai ales in ultimele luni, cu totii ne-am dat seama cat de important este sa avem un acoperis sigur deasupra capului, cand casa noastra a devenit loc de munca, gradinita, scoala si nu numai. Impreuna cu Lindab, oferim solutia noastra convenabila de creditare digitala clientilor care pot acum sa beneficieze de finantarea de care au nevoie si sa plateasca ulterior, in rate potrivite bugetului lunar al familiei”, spune Ionut Sabadac, Merchant Solution Sales Director la TBI.

Acoperisul este o parte importanta a unei case, iar achizitia acestuia inseamna o investitie importanta pentru oricine. Din motive financiare, proiectul este cel mai adesea amanat. Prin parteneriatul cu TBI, simplificam decizia clientilor de a-si asigura un acoperis deasupra capului, dar in acelasi timp le oferim si o experienta excelenta in acest proces. Solutia de finantare digitala a fost deja bine primita de clientii nostri. In doar cateva saptamani de cand este disponibila, putem spune ca parteneriatul nostru cu TBI este un succes”, spune Andrei Sulyok, General Manager la Lindab.

Solutia de finantare a TBI poate fi accesata pentru toate tipurile de acoperisuri Lindab, completate de sistemele de jgheaburi si burlane Rainline sau Craft si Magestic. Fara alte costuri, clientii beneficiaza atat de consultanta tehnica in alegerea solutiei potrivite pentru acoperisul lor, cat si de sprijinul financiar potrivit nevoilor existente.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor