• Personal​
  • Business
  • Despre tbi bank​

TBI Bank isi extinde oferta de solutii de economisire cu o noua scadenta de 15 luni si o dobanda anuala de 4,4%

TBI Bank lanseaza un nou produs de economisire in 2020 – un depozit in lei cu scadenta la 15 luni si dobanda atractiva de 4,4% pe an. Produsul se adreseaza in principal celor care isi doresc sa economiseasca pe o perioada cuprinsa intre unul si doi ani, solutiile disponibile in prezent pe piata de profil din Romania fiind limitate.

Noul depozit TBI Bank poate fi constituit atat in reteaua de agentii, cat si prin intermediul platformei de depozite online a bancii, fiind astfel accesibil atat consumatorilor care prefera sa interactioneze cu personalul din agentii, cat si celor care isi doresc o experienta complet digitala si care, pe langa dobanda avantajoasa, pun pret pe timpul economisit si flexibiliatea sporita a acestei solutii 100% online.

Directia strategica a bancii este de a oferi tuturor clientilor sai un pachet complet de produse si servicii cu valoare adaugata. Astfel, TBI Bank ofera dobanzi competitive pentru toate depozitele in Ron si zero costuri la constituirea si administrarea depozitelor, precum si in situatia retragerii in numerar a sumelor din depozit la scadenta. Un alt beneficiu important este dobanda de 1% oferita in caz de lichidare anticipata a depozitului.

In prezent, fiecare dintre noi are un obiectiv cand vine vorba despre economisire – fie ca punem bani deoparte pentru o noua masină, pentru o locuinta, pentru o vacanta intr-un loc exotic sau pentru batraneti linistite. Ca sa atingem acest obiectiv trebuie sa avem in vedere un orizont de timp potrivit pentru noi si sa economisim eficient. Asta inseamna o dobanda buna care, in cel mai bun caz, sa depaseasca rata inflației si, foarte important, o solutie de economisire fara costuri ascunse care ne-ar putea diminua economiile. Pe scurt, dobanzi atractive, flexibilitate si zero costuri ascunse, adica tocmai aspectele care stau la baza produselor noastre”, declara Denis Căciulă, Head of Deposit Management in cadrul TBI Bank.

Pe langa noul produs de economisire, incepand cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat dobanzile oferite la toate depozitele in lei, cu scadente care variaza intre 1 si 36 de luni, oferind intre 1,6% si 4,4% pe an in functie de perioada aleasa

Ultimele articole

Citeste mai mult
Petr Baron: Contra curentului
tbi bank Bulgaria conduce clasamentul realizat de Capital la doua categorii bancare privind eficienta si sustenabilitatea
Interviu Gergana Staykova in Forbes Romania
Petr Baron pentru Forbes Romania: Din followeri, ne transformam in lideri!
TBI Bank isi extinde oferta de solutii de economisire cu o noua scadenta de 15 luni si o dobanda anuala de 4,4%
CÂND CLIENTUL DEVINE ÎNTR-ADEVĂR REGE: Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank), a stat de vorbă cu Business Magazin