• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank ocupa primul loc in Bulgaria la Eficienta si Rentabilitate

Sarbatorile de Paste sunt importante pentru toata lumea, dar anul acesta s-au dovedit de a dreptul fantastice pentru noi, la TBI Bank. Care ar putea fi motivul, poate va intrebati, de bucurie in aceste momente sumbre?

Cu o zi inainte de Paste, revista Capital, cea mai influenta revista de afaceri din Bulgaria, a publicat clasamentul sau anual K10. Este o lista care cuprinde institutiile bancare din Bulgaria, bazata pe mai multi indicatori – si considerata reperul industriei bancare.

Si noi, TBI Bank, suntem pe locul I in categoria Eficienta si rentabilitate! Am ocupat, in mod traditional, locul I in trei din ultimii patru ani. Cand am coborat pe locul doi anul trecut, am promis ca vom reveni si mai puternici. Asadar, in 2019, echipa noastra a lucrat din greu pentru a ne consolida liniile de business, pentru a crea valoare pentru clientii nostri si pentru a urma strategia noastra phygital. Locul I este o modalitate excelenta de a ne rasplati eforturile!

A fi clasat pe locul 1 in eficienta si rentabilitate de catre revista Capital este o recunoastere a performantei puternice a echipei. Modul in care putem sa oferim astfel de rezultate remarcabile pe o piata din ce in ce mai competitiva, arata ca din ce in ce mai multi clienti au incredere in noi, iar acest lucru conteaza cu adevarat pentru noi“, spune Petr Baron, CEO TBI.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor