• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank se extinde pe piata bancara din Germania

TBI Bank anunță extinderea operațiunilor în Europa de Vest prin lansarea depozitelor online pe piața din Germania, în parteneriat cu compania fintech Raisin.

Ca urmare a autorizării de către Autoritatea Federală de Supraveghere Financiară (BAFin), TBI Bank demarează operațiunile pe piața bancară germană, cetățenii Germaniei având posibilitatea de a accesa online depozitele la termen oferite de TBI Bank, direct pe platforma online Raisin care centralizează produse de economisire și investiții din toată Europa.

“Prioritatea TBI Bank este îmbunătățirea experienței digitale a clienților. Obiectivul nostru este să oferim soluții digitale accesibile și ușor de utilizat, care să răspundă unor nevoi confirmate din piață și pe care consumatorii să le poată integra facil în viețile lor. Parteneriatul cu Raisin accelerează procesul de transformare digitală a băncii și ne permite să lucrăm împreună pentru a identifica și gestiona noi oportunități de business pe piața din Germania”, spune Lukas Tursa, Vicepreședinte Senior și Director Finanțare TBI Bank.

TBI Bank se alătură Raisin, platforma europeană de depozite bancare

În 2017, TBI Bank a lansat în România platforma exclusiv digitală de atragere a depozitelor bancare. “Constatăm un interes crescut pentru depozitele noastre online – pe lângă dobânzile atractive, clienții apreciază comoditatea și siguranța cu care pot constitui depozite ”, spune Denis Caciulă, Director Management Depozite în cadrul TBI Bank România.

TBI Bank mizează acum pe cea mai mare piață de produse de economisire din Europa, oferind consumatorilor din Germania o metodă digitală sigură de constituire a depozitelor. În același timp, TBI Bank diversifică și optimizează sursele de finanțare, asigurând o experiență îmbunătățită în gestionarea finanțelor personale și dobânzi atractive clienților din toate țările în care este operațională.

Raisin este o platformă de depozite online care oferă clienților posibilitatea de a alege produse de economisire cu dobânzi atractive, iar numeroaselor bănci din Europa le permite să-și extindă și să-și optimizeze sursele și costurile de finanțare. Toate depozitele disponibile în platforma Raisin sunt garantate în limita a 100.000 de euro per deponent prin mecanismele de protecție a depozitelor din statele membre UE de proveniență a băncilor partenere.

În cei 5 ani de activitate, Raisin a atras peste 6 miliarde de euro în depozite la termen. În prezent, platforma numără peste 50 de bănci partenere și are peste 120.000 de clienți, cu precădere în piețe europene precum Germania, Austria, Marea Britanie, Franța, Olanda sau Spania. Modelul de business de succes al Raisin a atras o investiție strategică din partea PayPal la finele anului 2017.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor