• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

tbi bank si easySales lanseaza un parteneriat strategic pentru a oferi comerciantilor solutii testate de crestere a vanzarilor si fidelizare a clientilor

Bucuresti, 31 ianuarie, 2023 – tbi bank si platforma easySales lanseaza impreuna un pachet de beneficii personalizate, care include si Buy Now Pay Later, pentru afacerile din eCommerce, intr-un climat economic dificil. Acest pachet de beneficii a fost creat pentru a-i ajuta mai bine pe consumatori, in contextul in care tot mai multi  isi amana achizitiile si renunta la anumite tranzactii.

„Atunci cand vorbim despre cumparaturi, comerciantii si clientii au acelasi obiectiv: mai multe optiuni si o experienta cat mai simpla. Din pacate, unii retaileri nu au acces la solutii adecvate, de aici si nevoia de imbunatatiri in acest domeniu. De aceea, am decis sa ne asociem cu unul dintre cei mai buni jucatori din sectorul multichannel, easySales, pentru a oferi tuturor beneficiarilor cele mai bune optiuni posibile”, spune Ionut Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

tbi bank ofera magazinelor online integrarea unei noi metode de plata, Buy Now Pay Later (BNPL), prin intermediul unei experiente complet digitalizate. tbi bank a reusit sa creasca rata de conversie cu pana la 1,5% in ultimul an, prin utilizarea produsului BNPL, iar valoarea medie a cosului de cumparaturi a crescut cu peste 45%, cu ajutorul noii solutii. tbi bank ofera instrumentul de plata in rate fixe, cuprinse intre 4 si 60 de luni.

„Ne propunem sa oferim clientilor o experienta de shopping cat mai simpla si o mai buna oportunitate de crestere pentru comerciantii online, iar parteneriatul cu tbi bank vine ca un pas firesc catre obiectivul nostru. Ajutam magazinele online sa creasca si sa se extinda, gandim intotdeauna in perspectiva si suntem incantati sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de popularitatea in crestere a fenomenului BNPL”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO, easySales.

Anul trecut, retailerii au redus cu 50% timpul alocat publicarii produselor pe marketplace-uri relevante. De asemenea, timpul de gestionare a comenzilor a scazut cu 85% prin automatizarea fluxului de procesare, datorita solutiilor easySales. Tot mai multi vanzatori aleg platforma de automatizare, eficienta din punct de vedere al costurilor, ca o solutie fiabila pentru nevoile lor de business, in special in contextul economic dificil actual, in care masurile de reducere a costurilor sunt esentiale.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor