Motiveaza-ti economiile!

Why our customers returns?

Motiveaza-ti economiile!

Transfera-le intr-un depozit la tbi bank si bucura-te de super dobanda de bun venit pentru clientii noi: 10% dobanda anuala pentru depozite in lei pe 5 luni!

Grabeste-te! Oferta este valabila doar pana la 31.12.2022.

De ce sa deschizi un depozit la noi?

Conditii avantajoase
Zero costuri pentru deschiderea, administrarea sau retragerea in numerar a banilor din depozit la scadenta.
Suport dedicat
Ai la dispozitie o persoana dedicata care iti ofera consiliere si asistenta 1 la 1 pe tot parcursul colaborarii.
Accesibilitate
Modelul nostru de afaceri phygital ne permite sa fim alaturi de tine acolo unde ai tu nevoie, fie ca discutam de prezenta fizica in cele mai dezvoltate orase din Romania sau prin canalul nostru pentru depozite online, care iti ofera posibilitatea de a economisi de oriunde ai fi.
Siguranta
Suntem una din cele mai eficiente si profitabile banci din Sud-Estul Europei, iar sumele depuse la noi si dobanzile acumulate sunt garantate pana la echivalentul a 100000 EUR per deponent.

Testimoniale

Vezi ce spun clientii nostri
avatar
Nicolette D.
Domeniu de activitate: Sanatate
apostrophe

Am inceput sa folosesc serviciile online ale tbi bank in urma cu cateva luni, despre care pot spune ca sunt foarte multumita, in special de asistenta acordata prin telefon de ofiterul bancar alocat mie, de profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada in acordarea de informatii si asistenta, corect, transparent si obiectiv, a raspuns tuturor intrebarilor mele, lucru pentru care ii multumesc si care ma determina sa raman client al tbi bank. Va multumesc!

company
avatar
Doru I.
FIZICIAN
apostrophe

De cand sunt la tbi bank, totul a fost perfect! M-am bucurat si de profesionalismul, seriozitatea si bunavointa doamnei IOANA CROITORU. Va doresc mult bine !!!

company
avatar
Dorin N.
INGINER
apostrophe

Astazi se implinesc 2 ani de colaborare cu tbi bank pe parte de depozite online. Ca semn de multumire si recunostinta am deschis un nou depozit chiar astazi avand in vedere istoricul colaborarii noastre. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea, promptitudinea si corectitudinea clauzelor pe perioada depozitelor. Va multumesc enorm de mult pentru tot!

company
avatar
Mirabela N.
PROFESOR
apostrophe

Daca in prima faza am fost un pic neincrezatoare in modalitatea de a incheia depozite online, dupa prima experienta pot spune ca a disparut orice temere. Totul este foarte simplu si comod, fara deplasari inutile si zeci de hartii printate. De asemenea, explicatiile primite telefonic de la consilierul dvs. au fost foarte clare si prezentate intr-un mod foarte profesionist. Va multumesc si sper intr-o lunga colaborare!

company

Vreau Depozit Online                     Vreau in agentie 

Intrebari frecvente

1. Cum pot deschide un depozit pe 5 luni la tbi bank?

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa fii client nou, care nu a detinut depozite active la TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti in ultimele 3 luni. Poti deschide un depozit la oricare din agentiile tbi bank sau poti aplica 100% online completand o cerere in Platforma de Depozite. In plus, trebuie sa optezi pentru prelungirea automata a depozitului. Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul campaniei.

2. Ce costuri am?

Ai ZERO comision de administrare pentru conturile standard si pentru depozitele constituite online, ZERO comision la incasarea sumelor prin transfer bancar din alte banci la tbi bank si ZERO comision la retragerea in numerar la data scadentei.

3. Dobanda este fixa sau variabila?

Dobanda este fixa pe toata durata depozitului.

4. Cum se calculeaza dobanda?

Dobanda se calculeaza tinand cont de numarul de zile efective a Depozitului raportat la un an de 365 zile (indiferent daca este sau nu an bisect) dupa urmatoarea formula: D = (V x Nz x rata dobanzii)/365 (unde: D = valoarea dobanzii; V = suma constituita in depozit; Nz = durata efectiva a Depozitului, exprimata in zile calendaristice inclusiv data constituirii, exclusiv data scadentei).

5. Cand se face plata dobanzii?

Dobanda este platita in ziua scadentei depozitului.

6. Cand si cum se va retine impozitul pe venit?

Impozitul pe venit de 10% se va retine la momentul platii dobanzii datorate si va fi transferat ulterior la Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

7. Depozitul se va reinnoi automat in ziua scadentei?

Depozitul pe 5 luni se va reinnoi automat in ziua scadentei, fara alte formalitati suplimentare. In plus, dobanda platita la maturitate se adauga la soldul initial. Totodata, poti retrage sumele disponibile simplu si rapid, prin lichidarea depozitului.

8. Pot adauga sume noi?

Poti adauga sume noi prin deschiderea unui nou depozit.

9. Cum sunt garantate fondurile deponentilor?

Depozitele constituite la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, in limita echivalentului a 100 000 EUR per deponent. Fondul de Garantare a Depozitelor din Bulgaria va plati compensatiile deponentilor prin intermediul Fondului de Garantare a Depozitelor din statul membru al sucursalei (in cazul TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti, plata compensatiilor deponentilor se va efectua prin intermediul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare din Romania – FGDB).

10. Mai vreau încă un depozit pe 5 luni după ce îl constitui pe acesta. Mai pot face unul?

Poti constitui depozite cu scadenta la 5 luni in limita a 100.000 euro si/sau echivalentul in lei.

Inca nu te-ai hotarat?

Ai si mai multe scadente accesand paginile dedicate produselor noastre de economisire disponibile 100% online sau in agentiile noastre.
Esti pregatit? Iata alternativele!

Depozite Online                     Depozite Agentii 

Depozitele sunt garantate

TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti este sucursala a TBI Bank EAD, societate bancara cu sediul in Sofia, Bulgaria, Str. Dimitar Hadjikocev, 52-54, District Lozenets, 1421. Depozitele deschise la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti de catre clienti persoane fizice sau juridice (respectiv fondurile pastrate in conturi curente, conturi de economii sau conturi de depozit, in orice moneda),  sunt garantate de Schema de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, care garanteaza acordarea de compensatii in conformitate cu Legea Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria, indiferent de numarul conturilor detinute la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti si in limita echivalentului a 100 000 EUR per deponent in cazul revocarii autorizatiei TBI Bank EAD sau declararii indisponibilitatii depozitelor de catre Banca Nationala a Bulgariei, cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de Legea Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria. Plata sumelor va incepe nu mai tarziu de 7 zile lucratoare de la care depozitele au devenit indisponibile, conform Legii Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria.

Compensatiile vor fi puse la dispozitia deponentilor de catre Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, iar plata acestora se va realiza  prin intermediul Fondului de Garantare a Depozitelor  Bancare din Romania – FGDB.
Pentru informatii suplimentare privind procedura aplicabila calcularii si acordarii compensatiilor puteti accesa pagina web a Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria , Formularul pentru informatiile oferite deponentilor si informatiile disponibile pe site-ul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare din Romania, respectiv punctul nr. 8 din sectiunea ‘ Intrebari frecvente’.
Fondul de Garantare a Depozitelor din Bulgaria: Adresa Strada Vladayska nr 27, Sofia 1606, Bulgaria, Telefon: +359 2 953 1217, +359 2 953 1318, Fax: +359 2 952 1100, E-mail: contact@dif.bg.

Documente utile

General valabile

Depozite Online

Depozite offline

  Vreau sa fiu contactat de un consultant tbi bank!

  *Camp obligatoriu

  subheader line subheader line
  Contact
  Pentru Depozite folositi adresa de contact:
  depoziteonline@tbibank.ro
  Program de lucru
  Luni - Vineri
  08:00 - 17:00
  Sambata - Duminica
  Inchis
  Sediu Central
  Bucuresti, Romania,
  Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
  Informatii generale si locatii