Campanie Depozite

Astepti mai mult de la economiile tale? Atunci transfera-le intr-un depozit la TBI Bank! Ai 4% dobanda pentru depozite in lei pe 15 luni!

Aplica online Vino in agentii

De ce sa deschizi un depozit la noi?


Conditii avantajoase

Beneficiezi de una dintre cele mai bune dobanzi din piata, fara costuri pentru deschiderea, administrarea sau retragerea in numerar a banilor din depozit la scadenta. De asemenea, te bucuri de dobanda fixa pe toata durata depozitului.

Accesibilitate

Modelul nostru de afaceri phygital ne permite sa fim alaturi de tine acolo unde ai tu nevoie, fie ca discutam de prezenta fizica in cele mai dezvoltate orase din Romania sau canalul nostru pentru depozite online, care iti ofera posibilitatea de a economisi din confortul propriei locuinte.

Suport dedicat

Ai la dispozitie o persoana dedicata care iti ofera consiliere si asistenta 1 la 1 pe tot parcursul colaborarii, astfel incat sa-ti gestionezi eficient economiile si sa optezi pentru varianta cea mai potrivita nevoilor tale.

Siguranta

Suntem una din cele mai eficiente si profitabile banci din Sud-Estul Europei, iar sumele depuse la noi si dobanzile acumulate sunt garantate pana la echivalentul a 100000 EUR per deponent.

Testimoniale

De cand sunt la TBI BANK, totul a fost perfect! M-am bucurat si de profesionalismul, seriozitatea si bunavointa doamnei IOANA CROITORU. Va doresc mult bine !!! 

Doru I.
FIZICIAN

Am inceput sa folosesc serviciile online ale TBI Bank in urma cu cateva luni, despre care pot spune ca sunt foarte multumita, in special de asistenta acordata prin telefon de ofiterul bancar alocat mie, de profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada in acordrea de informatii si asistenta, corect, transparent si obiectiv, a raspuns tuturor intrebarilor mele, lucru pentru care ii multumesc si care ma determina sa raman client al TBI Bank. Va multumesc!

Nicolette D.
Domeniu de activitate: Sanatate

Astazi se implinesc 2 ani de colaborare cu TBI Bank pe parte de depozite online. Ca semn de multumire si recunostinta am deschis un nou depozit chiar astazi avand in vedere istoricul colaborari noastre. Am apreciat in mod deosebit, amabilitatea, promptitudinea si corectitudinea clauzelor pe perioada depozitelor. Va multumesc enorm de mult pentru tot!

Dorin N.
INGINER

Daca in prima faza am fost un pic neincrezatoare in modalitatea de a incheia depozite online, dupa prima experienta pot spune ca a disparut orice temere. Totul este foarte simplu si comod, fara deplasari inutile si zeci de hartii printate. De asemenea, explicatiile primite telefonic de la consilierul dvs. au fost foarte clare si prezentate intr-un mod foarte profesionist. Va multumesc si sper intr-o lunga colaborare!

Mirabela N.
PROFESOR

Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza-ne si beneficiaza de sfaturi personalizate in functie de nevoile tale!

 

T: +40 (374) 493 300
E: depoziteonline@tbibank.ro
Luni-Vineri: 09:00-18:00

Cauti locul ideal pentru economiile tale?

Iata ce ti-am pregatit!

 

 

Intrebari frecvente


Poti deschide un depozit la oricare din agentiile TBI Bank sau poti aplica 100% online completand o cerere in Platforma de Depozite.Ai ZERO comision de administrare pentru conturile standard si pentru depozitele constituite online, ZERO comision la incasarea sumelor prin transfer bancar din alte banci la TBI Bank si ZERO comision la retragerea in numerar la data scadentei.Dobanda este fixa pe toata durata depozitului.Dobanda se calculeaza tinand cont de numarul de zile efective a Depozitului raportat la un an de 365 zile (indiferent daca este sau nu an bisect) dupa urmatoarea formula: D = (V x Nz x rata dobanzii)/365 (unde: D = valoarea dobanzii; V = suma constituita in depozit; Nz = durata efectiva a Depozitului, exprimata in zile calendaristice inclusiv data constituirii, exclusiv data scadentei).Dobanda este platita in ziua scadentei depozitului.Impozitul pe venit de 10% se va retine la momentul platii dobanzii datorate si va fi transferat ulterior la Agentia Nationala de Administrare Fiscala.Depozitul pe 15 luni se va reinnoi automat in ziua scadentei, fara alte formalitati suplimentare. In plus, dobanda platita la maturitate se adauga la soldul initial. Totodata, poti retrage sumele disponibile simplu si rapid, prin lichidarea depozitului.Poti adauga sume noi prin deschiderea unui nou depozit. Depozitele constituite la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, in limita echivalentului a 100 000 EUR per deponent. Fondul de Garantare a Depozitelor din Bulgaria va plati compensatiile deponentilor prin intermediul Fondului de Garantare a Depozitelor din statul membru al sucursalei (in cazul TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti, plata compensatiilor deponentilor se va efectua prin intermediul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare din Romania - FGDB).


Inca nu te-ai hotarat?

Ai si mai multe scadente accesand paginile dedicate produselor noastre de economisire disponibile 100% online sau in agentiile noastre.
Esti pregatit? Iata alternativele!

 

Depozitele sunt garantate 

TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti este sucursala a TBI Bank EAD, societate bancara cu sediul in Sofia, Bulgaria, Str. Dimitar Hadjikocev, 52-54, District Lozenets, 1421. Depozitele deschise la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti de catre clienti persoane fizice sau juridice (respectiv fondurile pastrate in conturi curente, conturi de economii sau conturi de depozit, in orice moneda),  sunt garantate de Schema de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, care garanteaza acordarea de compensatii in conformitate cu Legea Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria, indiferent de numarul conturilor detinute la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti si in limita echivalentului a 100 000 EUR per deponent in cazul revocarii autorizatiei TBI Bank EAD sau declararii indisponibilitatii depozitelor de catre Banca Nationala a Bulgariei, cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de Legea Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria. Plata sumelor va incepe nu mai tarziu de 7 zile lucratoare de la care depozitele au devenit indisponibile, conform Legii Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria. 
Compensatiile vor fi puse la dispozitia deponentilor de catre Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, iar plata acestora se va realiza  prin intermediul Fondului de Garantare a Depozitelor  Bancare din Romania – FGDB. 
Pentru informatii suplimentare privind procedura aplicabila calcularii si acordarii compensatiilor puteti accesa pagina web a Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria , Formularul pentru informatiile oferite deponentilor si informatiile disponibile pe site-ul Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare din Romania, respectiv punctul nr. 8 din sectiunea ‘ Intrebari frecvente’.
Fondul de Garantare a Depozitelor din Bulgaria: Adresa Strada Vladayska nr 27, Sofia 1606, Bulgaria, Telefon: +359 2 953 1217, +359 2 953 1318, Fax: +359 2 952 1100, E-mail: contact@dif.bg.

Documente utile
Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central TBI Bank

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, etaj 4, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.