Depozitul Online

Economiile tale pot lucra in favoarea ta, aducandu-ti un profit garantat cu risc minim, cu atat mai mult cu cat poti constitui depozite in LEI exclusiv online, fara costuri sau drumuri la banca.

In plus, daca lichidezi anticipat depozitul, beneficiezi de o dobanda egala cu cea practicata la contul curent standard.

Aplica online


Dobanzi*


LEI
1 LUNA
6.00%
3 LUNI
6.50%
6 LUNI
7.00%
9 LUNI
7.50%
12 LUNI
9.00%
15 LUNI
9.20%
18 LUNI
9.40%
24 LUNI
9.60%
36 LUNI
9.80%
48 LUNI
9.90%
60 LUNI
10.00%

*Conform legislatiei in vigoare, statul retine 10% impozit pentru veniturile din dobanzi.

Ratele dobanzilor sunt calculate anual si sunt fixe pe toata durata contractului de depozit. Dobanzile standard se aplica pentru expuneri de pana la 100 000 EUR per client sau echivalentul in alte monede. Pentru sume care depasesc acest prag, Banca isi rezerva dreptul de a implementa o rata diferita a dobanzii, la discretia sa.


Beneficii

Conditii  avantajoase

Ai printre cele mai avantajoase dobanzi din piata, ZERO costuri pentru deschiderea, administrarea sau retragerea sumelor din depozit in numerar sau prin transfer bancar. In plus, ai oricand acces la bani prin lichidarea anticipata a depozitului pentru care beneficiezi de o dobanda egala cu cea practicata la contul curent standard.

Mai usor, mai rapid

Deschide un depozit online si bucura-te de timpul economisit! Din Platforma Online poti constitui si lichida depozitele tale fara efort! In plus, poti urmari stadiul in care se afla cererile tale de depozit, de la completarea si aprobarea acestora pana la infiintarea depozitului.

Fara efort

Eviti formalitatile necesare pentru reinnoirea depozitului la scadenta daca optezi de la inceput pentru prelungirea automata si capitalizarea dobanzii.

Siguranta

Sumele depuse si dobanda acumulata sunt garantate pana la echivalentul a 100000 EUR. Pentru informatii suplimentare acceseaza FGDB Bulgaria, Legea privind garantarea depozitelor bancare, Formularul pentru Informatiile oferite Deponentilor.

Depozite online in mai putin de 10 minute! 
E atat de simplu!

 

 

Calculator

Suma
500
RON
500
500.000
Perioada
3
luni
1
60
Suma totală
Dobânda anuală

Suma calculata include dobanda bruta. Conform legislatiei in vigoare, din dobanda bruta se retine 10% impozit pe venit din dobanzi.

Intrebari frecvente


Pot deschide un Depozit Online cetatenii romani, rezidenti, in varsta de cel putin 18 ani care au un cont deschis la orice banca din Romania.Ai nevoie doar de o poza lizibila a actului de identitate.Dobanda este fixa pe toata durata depozitului.In functie de numarul cererilor primite, aprobarea poate dura de la cateva ore pana la maxim 24h. In urma aprobarii cererii vei primi prin email contul IBAN in care va trebui sa transferi suma necesara constituirii depozitului.Deschiderea depozitelor online este complet gratuita! Ai 0 comision de administrare, 0 comision la incasarea sumelor prin transfer bancar din alte banci la TBI Bank si 0 comision la retragerea in numerar sau prin transfer bancar a sumelor din depozit.Poti deschide un numar nelimitat de depozite online. Oricand doresti sa constitui un depozit nou trebuie doar sa te loghezi in Platforma Online, utilizand adresa de email impreuna cu parola aleasa si sa completezi o noua cerere de depozit.In functie de optiunea aleasa in momentul constituirii depozitului, sumele disponibile la scadenta vor putea fi retrase in numerar din agentiile TBI Bank sau prin transfer bancar catre contul din care au fost initial transmise fondurile. Pentru retragerea in numerar a sumelor va trebui sa te prezinti personal la una dintre agentiile noastre din Bucuresti, Iasi, Constanta, Craiova sau Oradea.Poti lichida depozitul in orice moment, urmand ca sumele disponibile sa fie retrase conform optiunii alese la constituirea depozitului - retragere in numerar intr-una din agentiile TBI Bank sau transfer bancar. Lichidarea anticipata a depozitului atrage dupa sine aplicarea valorii dobanzii practicate de Banca la contul curent standard din ziua lichidarii anticipate, pentru perioada scursa de la data constituirii depozitului pana la data lichidarii acestuia. Dobanda astfel calculata se va impozita conform reglementarilor legale in materie, valabile la data platii dobanzii.Depozitele constituite la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, in limita plafonului de 100 000 EUR per deponent. Pentru informatii suplimentare acceseaza https://www.dif.bg/en/for-depositors/for-depositors

Formularul pentru Informatiile oferite DeponentilorSelectezi produsul de depozit care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, citesti si accepti termenii si conditiile, furnizezi cateva date de contact impreuna cu datele personale, incarci o poza lizibila a actului de identitate si confirmi cererea prin intermediul codului unic primit prin SMS. Rapid si usor - totul ar trebui sa dureze cel mult 10 minute! Utimul pas este transferul sumei din contul tau deschis la orice alta banca din Romania in contul IBAN al depozitului, pe care il vei primi pe email dupa aprobarea cererii. Indata ce banii vor ajunge in cont, depozitul se va constitui automat, iar pe email vei primi contractul de depozit.Poti adauga sume noi prin deschiderea unui nou depozit.Impozitul pe venit de 10% se va retine inainte de plata dobanzii datorate si va fi transferat ulterior la Agentia Nationala de Administrare Fiscala.


Suntem o banca digitala, dar suntem aici pentru a-ti oferi suportul necesar.
T: 0374493300
E: depoziteonline@tbibank.ro

Depozitele sunt garantate


Depozitele deschise la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, care garanteaza plata acestora unei persoane in conformitate cu Legea Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria, indiferent de numarul lor si in limita sumei de 100.000 EURO incluzand dobanda acumulata pana la data emiterii unui act in baza art. 20 (1) al aceleiasi Legi, cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de Lege. Valoarea totala a datoriei Bancii fata de un deponent se determina in conformitate cu art. 12 al Legii Garantarii Depozitelor Bancare.
Plata sumelor va incepe nu mai tarziu de 7 zile lucratoare de la data emiterii unui act in baza art. 20 (1) al Legii Garantarii Depozitelor Bancare.

 

Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina Fondului de Garantare.
Fondul de Garantare a Depozitelor din Bulgaria: Adresa Strada Vladayska nr 27, Sofia 1606, Bulgaria, Telefon: +359 2 953 1217, +359 2 953 1318, Fax: +359 2 952 1100, E-mail: contact@dif.bg 


Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central TBI Bank

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, etaj 4, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.