Modalitati de plata


aplicatia tbi

Cumperi online, de oriunde. Platesti in 4 rate fara dobanda

Cumpara inteligent ce iti doresti de la peste 1.000 de comercianti online din Romania si plateste mai tarziu in 4 rate fara dobanda sau pana la 60 de rate fixe. Platesti ratele simplu si rapid, direct din aplicatie.
Descarca aplicatia
Win IPhone 14

Plata din aplicatia tbi

Achita ratele simplu si rapid, direct de pe telefon, cu doar un click. In plus, ai remindere, si poti salva cardul pentru o plata si mai rapida. Vezi cat e de simplu

Daca nu ai aplicatia tbi instalata, o poti descarca gratuit din Google Play sau App Store

Plateste acum

Plata online

Poti plati simplu si rapid, folosind un card de debit, direct din site-ul tbibank.ro, sectiunea my tbi, in doar 4 pasi: introduci codul CNP si adresa email, alegi contractul pentru care vrei sa faci plata (daca ai mai mult de unul), completezi detaliile cardului si efectuezi plata prin PayU.

Plateste online

Plata recurenta

Metoda de plata „Plata recurenta” consta in plata lunara a ratelor de credit prin debitarea automata a contului de card a carui referinta este introdusa de tine pe site-ul nostru /plateste-rata. Prin bifarea casutei declari in mod expres ca esti de acord cu activarea optiunii de plata recurenta. Plata recurenta cu cardul reprezinta posibilitatea ca tbi bank sa retraga de pe cardul tau, la data scadenta, sumele de plata conform contractului de credit pe care il detii. In cazul creditelor de consum se vor retrage sumele de plata scadente conform graficului de rambursare. In cazul produselor de tip linie de credit sau carduri de credit, se va retrage suma minima de plata aferenta extrasului de cont scadent. tbi bank va incepe sa retraga automat ratele lunare de plata incepand cu luna urmatoare activarii serviciului Direct Debit – Plata Recurenta, prin urmare pentru luna activarii se va procesa plata realizata, indiferent daca aceasta este mai mica sau mai mare decat suma datorata.

 

tbi bank va interoga contul tau pentru a colecta automat sumele datorare aferente ratelor restante atat timp cat nu vei depasi 95 zile de intarziere. In cazul in care vei depasi 95 zile de intarziere va trebui sa utilizati o alta modalitate de plata. Puteti oricand renunta la optiunea de plata recurenta urmand urmatoarea procedura: apelati Contact Center tbi bank la numarul dedicat 021 529 86 00, solicitand anularea optiunii de plata recurenta.

 

Plata ratelor la contractul tau de credit este procesata de PayU S.A., care este un operator independent cu privire la aceasta prelucrare a datelor. Pentru a vedea detalii despre prelucrarea de date efectuata de PayU S.A., accesati https://romania.payu.com/declaratie-de-confidentialitate/ Datele tale de card nu sunt prelucrate in niciun mod de tbi bank si nu vor fi stocate de PayU, acestea urmand sa fie stocate doar de institutia de autorizare a tranzactiei.

La punctele de incasare PayPoint

Terminalele PayPoint sunt prezente aproape in orice punct comercial semnificativ. Plata la un terminal PayPoint se va face prin prezentarea codului de bare din extrasul de cont si a sumei de plata.

Vezi locatiile

Plata prin un-doi

UN-DOI este un canal de rambursare in care clientul poate efectua plati prezentand codul de bare la locatia de plata sau utilizand aplicatia mobila un-doi, avand nevoie de numarul contractului si CNP pentru a finaliza tranzactia.

Vezi locatiile

La statiile de plata SelfPay

Plata la orice terminal SelfPay se va face prin scanarea codului de bare de pe documentul de plata (ex. contract sau extras de cont), sau prin introducerea CNP-ului titularului de contract, selectarea contractului pentru care se efectueaza plata si introducerea sumei de plata.

Vezi locatiile

Prin transfer bancar sau depunere numerar

Prin transfer bancar (cu minim 3 zile lucratoare inainte de data scadenta): comod, sigur si rapid. Utilizati servicii electronice de plati (internet banking), sau completati un ordin de plata.

 

Prin depunere numerar (cu minim 3 zile lucratoare inainte de data scadenta): simplu si avantajos. Nu este necesar sa aveti cont curent, acces la internet sau internet banking. Contul bancar in care puteti efectua transferul bancar sau depunerea numerar este:

  • tbi bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti: RO67TBIB9311001900031103