Operatiuni cont curent

tbi bank ofera o gama larga de servicii aferente contului curent pentru clientii sai

Servicii bancare

null

Deschidere cont

Poti deschide un cont la tbi bank si te poti bucura de toate beneficiile

null

Transferuri bancare

Poti face transferuri in alte conturi, imprumuturi chiar daca esti in alta tara

null

Schimburi valutare in cont curent

Poti schimba EUR/USD la un curs favorabil

Constituire / Lichidare depozite

Poti investi la tbi bank cu dobanzi favorabile.

Transferuri in lei

  • Catre clienti avand conturi deschise la alte institutii de credit
  • Remitere instrumente de debit si incasarea acestora
  • Incasari in lei
  • Intre clienti tbi bank
  • Catre Trezorerie
building-block-image

Transferuri in valuta

  • Catre clienti avand conturi deschise la alte institutii de credit din Romania
  • Catre clienti avand conturi deschise la Banci din strainatate
  • Intre clienti tbi bank
  • Incasari valutare
building-block-image

IMPORTANT!

 

Sfarsitul anului 2019 aduce vesti importante pentru tine!

 

Pentru produsele si serviciile oferite de tbi bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti au avut loc o serie de schimbari datorate aplicarii unor noi reglementari legislative, astfel incat:

 

– incepand cu 13.12.2019, conditiile serviciilor de plata aplicabile in Romania au fost modificate conform prevederilor Legii nr. 209/2019 privind serviciile de plata si pentru modificarea unor acte normative prin care au fost transpuse prevederile Directivei UE 2015/2366 privind serviciile de plata (PSD2);

 

– incepand cu 15.12.2019, comisioanele au fost modificate in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 518/2019 al Parlamentului European si al Consiliului din 19 martie 2019 de modificare a Regulamentului (CE) nr. 924/2009 in ceea ce priveste anumite comisioane pentru platile transfrontaliere efectuate in interiorul Uniunii si comisioanele de conversie monetara, oferta pentru tine devenind mai atractiva decat cea prezenta.;

Ce e important cu privire la serviciile de plata?

Clientii care au deschis la Banca un cont curent nu au posibilitatea de a initia plati sau de a obtine informatii cu privire la acest cont prin intermediul unor prestatori de servicii terti deoarece contul nu este accesibil online. In acest sens, aspectele legate de folosirea serviciilor oferite de prestatori de servicii de plata terti nu sunt reglementate in contractul de cont curent.

 

Ce comisioane se vor modifica?

Pentru a veni in sprijinul tau, incepand cu 15.12.2019, comisioanele percepute pentru platile transfrontaliere in Euro in UE si SEE vor avea aceeasi valoare ca si comisioanele percepute pentru platile nationale, corespunzatoare de aceeasi valoare efectuate in Lei. In prezent, comisioanele sunt diferentiate in functie de valuta (Euro/Lei), insa egalizarea comisioanelor pentru plati transfrontaliere in Euro in UE si SEE cu cele interbancare in Lei va fi in avantajul tau, astfel incat in viitor vei putea efectua plati transfrontaliere in Euro in UE si SEE fara griji pentru comisioanele platite!

 

Documentele contractuale:

Conditiile Generale de Afaceri pentru persoane fizice – Editia V / Decembrie 2019 sunt disponibile aici. De asemenea, noua lista de dobanzi, taxe si comisioane valabile pentru persoane fizice incepand cu 24.09.2020 o poti regasi aici.

 

Vrei sa afli mai multe?

Ne gasesti aici sau apeland Serviciul Relatii Clienti la numarul de telefon 021 / 529 86 00 (Luni – Vineri | 09:00 – 18:00)