Finantare bunuri

Aceste produse sunt oferite de TBI Credit IFN S.A., parte a grupului TBI Bank

TBI lucreaza in fiecare zi pentru a obtine cele mai bune oferte de la comerciantii parteneri, pentru ca voua sa nu va lipseasca nimic si sa ramaneti conectati. Mai ales in aceasta perioada, in care locuinta fiecaruia este cel mai sigur si confortabil loc, va punem la dispozitie plata ratelor online cat si alternative comode de plata.

Folositi cu incredere plata online! Va recomandam sa evitati pe cat posibil locurile aglomerate, drumurile la banca si institutii, pentru a va proteja atat pe dvs. cat si pe cei din jur.

Credite de bunuri online

Oferim clientilor nostri un proces de finantare online 100% fara a fi nevoie de documentatie fizica si disponibil 24/24.

Afla mai multe

Credit in magazine

Daca ai gasit produsul dorit ai nu mai vrei sa pierzi nicio secunda sa-l achizitionezi, Creditul in magazine te ajuta sa-l obtii imediat!

Afla mai multe

TBI 0% 4 rate fara card

E mai simplu daca imparti cumparaturile in 4. Visele tale se pot indeplini rapid si gratis! Fie ca iti doresti o pereche noua de pantofi, ori ultimul model de casti super cool, sau o decoratiune unicat pentru sufragerie.

Afla mai multe

Mastercard Standard

Cardul de credit este alegerea ta atunci cand vrei flexibilitate in accesarea unei linii de credit. Cu cardul de credit potrivit, poti sa iti controlezi cheltuielile, sa esalonezi costul bunurilor pe care vrei sa le cumperi acum sau sa castigi recompense pentru cheltuielile de zi cu zi. In mod obisnuit, vei plati dobanzile aferente tranzactiilor efectuate cu cardul de credit, cu exceptia cazului in care iti achiti limita de credit utilizata in fiecare luna sau beneficiezi de oferta fara dobanda.

Mai multe

Campanii

Afla mai multe detalii despre campaniile si promotiile in desfasurare aici.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediu Central TBI Credit

Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, parter + etaj 1, Sector 1