Finantare in rate TBIPay

TBI lucreaza in fiecare zi pentru a obtine cele mai bune oferte de la comerciantii parteneri, pentru ca voua sa nu va lipseasca nimic si sa ramaneti conectati. Mai ales in aceasta perioada, in care locuinta fiecaruia este cel mai sigur si confortabil loc, va punem la dispozitie plata ratelor online cat si alternative comode de plata.

Folositi cu incredere plata online! Va recomandam sa evitati pe cat posibil locurile aglomerate, drumurile la banca si institutii, pentru a va proteja atat pe dvs. cat si pe cei din jur.

Cumperi acum, platesti mai tarziu

E mai simplu daca imparti cumparaturile in 4. Visele tale se pot indeplini rapid si gratis! Fie ca iti doresti o pereche noua de pantofi, ori ultimul model de casti super cool, sau o decoratiune unicat pentru sufragerie.

Afla mai multe

Cumparaturi bunuri online

Oferim clientilor nostri un proces de finantare online 100% fara a fi nevoie de documentatie fizica si disponibil 24/24.

Afla mai multe

Cumparaturi bunuri din magazine

Daca ai gasit produsul dorit ai nu mai vrei sa pierzi nicio secunda sa-l achizitionezi, Creditul in magazine te ajuta sa-l obtii imediat!

Afla mai multe

Servicii medicale in rate

Ai grija de tine si pune sanatatea pe primul plan! Prin TBIPay ai optiunea de a plati in rate pentru cheltuieli medicale in cadrul clinicilor si spitalelor partenere.

Afla mai multe

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central TBI Bank

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, etaj 4, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.