Creditul AUTO

 
 
 

Acest produs este oferit de TBI Money IFN S.A., parte a grupului TBI Bank

Calatoreste in voia inimii

Vrei sa cumperi o masina, o motocicleta, un scooter sau chiar o autorulota? Aplica acum pentru Creditul Auto si iti poti indeplini visul de a conduce propriul tau vechicul.

Beneficiezi de pana la 50.000 Lei si aprobare rapida: 

 • 0% avans si fara garantii
 • Nu solicitam incheierea asigurarii Casco
 • Banii sunt virati direct in contul tau si ai la dispozitie pana la 45 de zile pentru a cumpara vechiculul si a prezenta talonul
 • Bucura-te de siguranta unei dobanzi fixe pe intreaga durata a contractului de credit pornind de la 12%/ an. 

Aplica online

Costuri


Suma
de la
5000
până la
50000
Perioada
de la
12
până la
60

Exemplu reprezentativ*:
*Aceasta simulare reprezinta un exemplu de calcul efectuat pentru un Credit Auto cu asigurare cu o rata a dobanzii de 12%, respectiv pentru un Credit Auto fara asigurare cu o rata a dobanzii de 13%.  Mentionam ca rata dobanzii se particularizeaza in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in urma analizarii cererii de credit potrivit politicii interne si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei furnizate si a nivelului de dobanda corespunzatoare conform profilului tau. In vederea obtinerii unui calcul personalizat, te invitam sa aplici online.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit Auto cu asigurare: Pentru un credit in valoare de 25.000 lei pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 12% (pe toata durata contractului), comision de analiza a dosarului (finantat de creditor) 249 lei, prima de asigurare de viata ( finantata de creditor) 2.651,15 lei, rata lunara fixa este 620,62 lei, DAE 13,12%, iar, valoarea totala platibila este 37.237,40 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de TBI Money, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Procentul de dobanda este fix si se va stabili pornind de la 12%/an pana la 35.9%/an, in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar, si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit Auto fara asigurare: Pentru un credit in valoare de 25.000 Lei, rambursat in 60 luni, rata anuala a dobanzii este 13% (pe toata durata contractului), comision de analiza a dosarului (finantat de creditor) 249 lei, rata lunara fixa este 574,49 lei, DAE 14,3%, iar, valoarea totala platibila este 34.469,54 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de TBI Money, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Procentul de dobanda este fix si se va stabili pornind de la 13%/an pana la 37.9%/an, in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar, si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Beneficii


Banii sunt virati in contul tau personal deschis la orice banca din Romania sau pot fi ridicati din sucursalele CEC Bank. 

Pot beneficia de credit inclusiv tinerii  incepand cu varsta de 24 de ani.

Dobanda variaza in functie de istoricul tau de creditare . Alege varianta cu asigurare si co-debitor si poti obtine o finantare cu o rata anuala a dobanzii incepand cu 12%.


Conditii de finantare si documente necesare

Conditii de finantare:

 • vechime la actualul loc de munca: 3 luni neintrerupte (in functie de bonitatea clientului)
 • varsta aplicantilor: de la 24 ani (in functie de bonitatea clientului) pana la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit)
 • venit minim lunar acceptat: 1.250 lei; 
 • pensia minim acceptata: 800 lei.

Documente necesare*:

 • copie dupa actul de identitate
 • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original
 • cerere credit de nevoi personale auto
 • acord prelucrare date cu caracter personal
 • in 45 de zile de la semnarea contractului de credit si primirea banilor, este necesar sa prezinti la banca talonul vechiculului achizitionat emis pe numele tau. 

*In situatii speciale, TBI Money isi rezerva dreptul de a cere si alte documente in afara celor specificate mai sus.  

Descopera mai multe

Creditul TBI DUO

Creditul TBI DUO

Unde-s doi puterea creste!

Creditul TBIDUO este conceput special pentru cei care doresc sa obtina o suma mai mare de bani. Conditia este sa aduca un codebitor, care poate fi o ruda, un prieten, o persoana de incredere.

Afla mai multe

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediu Central TBI Money

Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, parter + etaj 1, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.