Creditul Standard

Acest produs este oferit de TBI Money IFN S.A., parte a grupului TBI Bank

Apelezi la un imprumut pentru nevoi personale atunci cand ai nevoie de bani pentru tine sau apropiati. Cu minimum de acte necesare, banii ajung la tine fara a face un efort prea mare. Mai jos gasesti o simulare de costuri a imprumutului pentru nevoi personale. Dobanda creditului variaza in functie de profilul si istoricul tau de creditare. Beneficiezi de dobanda fixa pe intreaga durata a contractului. Creditul de nevoi personale se adreseaza persoanelor fizice.   

Aplica la Creditul Standard de nevoi personale:

Aplica acum

Calculator Credit Standard*

Suma
RON
400
25.000
Perioada
12
luni
3
60
Rata lunară
Dobânda
Comision analiză
DAE

*Aceasta simulare reprezinta un exemplu de calcul efectuat pentru un Credit de Nevoi Personale fara asigurare, cu o rata a dobanzii de 28%. Mentionam ca rata dobanzii se particularizeaza in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in urma analizarii cererii de credit potrivit politicii interne si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei furnizate si a nivelului de dobanda corespunzatoare conform profilului tau. In vederea obtinerii unui calcul personalizat, te invitam in punctele noastre de lucru.

Exemplu reprezentativ: Pentru un Credit de Nevoi Personale cu asigurare in valoare de 10.000 Lei, rambursat in 36 luni, rata anuala a dobanzii este 25,9% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului (finantat de creditor), este de 249 Lei, prima de asigurare de viata este de 1.317,20 Lei, rata lunara este de 465,39 lei, valoarea totala platibila este de 16.754,17 Lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 31,3%.

Exemplu reprezentativ: Pentru un Credit de Nevoi Personale fara asigurare in valoare de 10.000 Lei, rambursat in 36 luni, rata anuala a dobanzii este 27,9% (fixa pe toata durata contractului), comisionul de analiza a dosarului (finantat de creditor), este de 249 Lei, rata lunara este de 423,38 Lei, valoarea totala platibila este de 15.241,75 Lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 34,2%.


Beneficii

Aprobare rapida

Minim  de documente 

Nu este necesara justificarea finantarii

Banii pot fi primiti de catre client intr-un cont personal deschis la orice banca din Romania

Pot beneficia de finantare inclusiv pensionarii pe caz de boala.
Varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit este de 75 ani.

Valoarea maxima a creditului ce poate fi acordat reprezinta echivalentul in lei al sumei de 5.000 euro.


Conditii de finantare si documente necesare

Conditii de finantare:

  • vechime la actualul loc de munca: 3 luni neintrerupte (in functie de bonitatea clientului)
  • varsta aplicantilor: de la 24 ani (in functie de bonitatea clientului) pana la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit)
  • venit minim lunar acceptat: 1250 lei; 
  • pensia minima acceptata: 800 lei.

 

Documente necesare*:

  • copie dupa actul de identitate
  • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original
  • cerere credit de nevoi personale
  • acord prelucrare date cu caracter personal

*In situatii speciale, TBI Money isi rezerva dreptul de a cere si alte documente in afara celor specificate mai sus.


Pentru mai multe informatii, contactati-ne la numarul de telefon

Asigurare credit

Asigurare credit

Securitate si liniste sufleteasca pentru noi si pentru cei dragi - cele doua lucruri pe care ne straduim sa le obtinem in orice facem. Acum aceste lucruri sunt posibile chiar si in cazul unui imprumut. Exista multe situatii neprevazute in viata si este important sa fii capabil sa te protejezi pe tine, pe cei dragi cat si imprumutul tau financiar. Alegand asigurarea creditului tau, partenerul nostru Metropolitan Life iti ofera optiuni de acoperire a imprumutului si asistenta financiara pentru tine si rudele tale in cazul anumitor evenimente neprevazute.

Credit TBI cu asigurare de viata Metropolitan Life

Alege creditul TBI cu asigurare inclusa pentru protectia ta si a familiei tale. Creditul te ajuta sa iti atingi anumite obiective importante, iar asigurarea de viata te protejeaza in fata unor evenimente neprevazute. Cu asigurarea de viata de la Metropolitan Life atasata creditului ai acoperire pentru evenimente care iti pot afecta siguranta financiara.


Asigurarea atasata creditului acopera:

Decesul din imbolnavire sau accident
Asiguratorul va achita datoria in numele tau, astfel incat familia ta sa nu aiba grija ratelor.

Pierderea involuntara a locului de munca
In cazul in care esti angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si intervine somajul, va fi achitata o rata lunara de credit pentru fiecare perioada dovedita de 30 de zile de somaj pentru maximum 12 luni, in conformitate cu graficul initial de rambursare.

Spitalizare din accident si imbolnavire
In cazul persoanelor fizice autorizate, va fi achitata o rata lunara de credit pentru fiecare perioada de spitalizare de 30 de zile pentru maximum 12 luni, dupa trecerea perioadei de excludere.

Cand incepe protectia?

Acoperirea prin asigurare incepe odata cu acordarea creditului si cu plata primei de asigurare

Cat dureaza protectia?

Perioada de protectie este egala cu durata creditului. Varsta maxima pana la care se acorda protectia oferita de asigurare este de 65 de ani in cazul somajului si spitalizarii din accident sau imbolnavire, respectiv 75 ani pentru decesul din accident si imbolnavire.
 


Descopera mai multe

Creditul in magazine

Creditul in magazine

Indrazneste si cumpara bunuri in rate!

Afla mai multe

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediu Central TBI Money

Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, parter + etaj 1, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.