Creditul TBI DUO

Unde-s doi puterea creste!

Creditul TBIDUO este conceput special pentru cei care doresc sa obtina o suma mai mare de bani. Conditia este sa aduca un codebitor, care poate fi o ruda, un prieten, o persoana de incredere. TBIDUO vine cu o multime de avantaje, si iti ofera posibilitatea de a-ti pune in aplicare toate planurile pe care le ai, pe termen scurt sau lung.

Aplica la creditul TBIDUO:

Aplica acum

Calculator Credit TBI DUO*

Suma
RON
400
40.000
Perioada
36
luni
3
60
Rata lunară
Dobânda
Comision analiză
DAE

*Aceasta simulare reprezinta un exemplu de calcul efectuat pentru un Credit de Nevoi Personale cu codebitor fara asigurare cu o rata a dobanzii de 26.9%. Mentionam ca rata dobanzii se particularizeaza in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in urma analizarii cererii de credit potrivit politicii interne si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei furnizate si a nivelului de dobanda corespunzatoare conform profilului tau. In vederea obtinerii unui calcul personalizat, te invitam in punctele noastre de lucru sau sa aplici online.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit de Nevoi Personale cu codebitor cu asigurare: Pentru un credit in valoare de 10.000 lei pe o perioada de 36 luni, cu o dobanda anuala fixa de 24.9% (pe toata durata contractului), comision de analiza a dosarului (finantat de creditor) 249 lei, prima de asigurare de viata (finantata de creditor) 1.365,17 lei, rata lunara fixa este 461,16 lei, DAE 30,01%, iar, valoarea totala platibila este 16.601,88 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de TBIBank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Procentul de dobanda este fix si se va stabili in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar, si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.

Exemplu reprezentativ pentru un Credit de Nevoi Personale cu codebitor fara asigurare: Pentru un credit in valoare de 10.000 Lei, rambursat in 36 luni, rata anuala a dobanzii este 26.9% (pe toata durata contractului), comision de analiza a dosarului (finantat de creditor) 249 lei, rata lunara fixa este 417,87 lei, DAE 32,90%, iar, valoarea totala platibila este 15.043,25 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de TBIBank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Procentul de dobanda este fix si se va stabili in functie de profilul si istoricul tau de creditare, dar, si in functie de optiunile tale pentru asigurarea de viata.


Beneficii

Obtii o suma mai mare de bani, pana la 40 000 LEI

Dobanda mai mica cu 2% fata de creditul standard de nevoi personale

Sansa mai mare de aprobare, cu ajutorul unui codebitor

Simplu si rapid ai acces la bani pentru planurile tale


Conditii de finantare si documente necesare

Conditii de finantare:

  • vechime la actualul loc de munca: 2 luni neintrerupte (in functie de bonitatea clientului)
  • varsta aplicantilor: de la 24 ani (in functie de bonitatea clientului) pana la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit)
  • venit minim lunar acceptat: 1250 lei; 
  • pensia minima acceptata: 800 lei.

 

Documente necesare*:

  • copie dupa actul de identitate
  • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original
  • cerere credit de nevoi personale
  • acord prelucrare date cu caracter personal

*In situatii speciale, TBIBank isi rezerva dreptul de a cere si alte documente in afara celor specificate mai sus.


Pentru mai multe informatii, contactati-ne la numarul de telefon

Credit TBI cu asigurare de viata Metropolitan Life

Alege creditul TBI cu asigurare inclusa pentru protectia ta si a familiei tale. Creditul te ajuta sa iti atingi anumite obiective importante, iar asigurarea de viata te protejeaza in fata unor evenimente neprevazute. Cu asigurarea de viata de la Metropolitan Life atasata creditului ai acoperire pentru evenimente care iti pot afecta siguranta financiara.

 

Vezi detaliile despre asigurare


Documente necesare

Descopera mai multe

Creditul Standard

Creditul Standard

Apeleaza la un imprumut pentru nevoi personale atunci cand ai nevoie de bani pentru tine sau apropiati.

Afla mai multe

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediu Central TBI Bank

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, etaj 4, Sector 1

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.