Solutii pentru persoanele afectate

Suntem alaturi de tine

Suntem alaturi de tine

Iti punem la dispozitie solutia OUG37 modificata prin OUG_227/2020

Ai posibilitatea de a amana plata ratelor pana la 9 luni, cu calculul dobanzii in perioada amanarii si capitalizare.

Mai jos gasesti un simulator care iti arata exact care va fi rata lunara si totalul de plata in functie de perioada pe care o alegi.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi perioada de amanare dorita si in functie de ratele ramase si soldul curent vei afla varianta cea mai potrivita pentru tine.

Simulator amanare rate

Sold curent
RON
1
60 000
Perioada amanare
2
luni
1
9
Rate ramase
15
luni
1
60
Dobânda
25
5
50

Simulare

Simulare
Solutia OUG227
Rata lunara
Rata lunara
Perioada ramasa
Perioada ramasa
Sold credit
Sold credit
Valoare totala platibila
Valoare totala platibila

Rezultate

Solutia OUG227
Variatie rata lunara
Variatie sold credit
Variatie valoare totala platibila
Ne pasa de tine

Ne pasa de tine

TBI se alatura masurilor comune privind pandemia COVID-19. Obiectivul nostru este sa metinem un sistem financiar stabil, fiabil si sigur. Ne exprimam disponibilitatea de a coopera in mod echilibrat pentru protejarea intereselor clientilor nostri, in timp ce vom continua sa oferim servicii financiare de calitate.

Important!

 

Conform OUG 37/2020 asa cum a fost modificata prin OUG 227/2020, facilitatea de suspendare a obligatiilor de plata poate fi acordata doar pentru creditele care nu inregistreaza restante la data solicitarii, pe o perioada de 1 – 9 luni.

De aceasta facilitate pot beneficia atat debitorii carora le-a fost acordata suspendarea obligatiilor de plata pana la data de 15 iunie 2020, cat si debitorii care au beneficiat de aplicarea unui moratoriu nonlegislativ, sau ambele cazuri, cu conditia ca perioada maxima cumulata de suspendare a obligatiilor de plata sa nu depaseasca 9 luni.

Dobanda datorata de debitori corespunzator perioadei de suspendare se capitalizeaza la soldul creditului existent la sfarsitul perioadei de suspendare, iar capitalul astfel majorat se plateste esalonat pana la noua maturitate a creditelor sau pana la maturitatea initiala in cazul restructurarii creditelor, incepand cu luna urmatoare expirarii perioadei de suspendare, pe durata ramasa pana la noua maturitate a creditelor sau pana la maturitatea initiala in cazul restructurarii creditelor

 

Cum procedez?

 

Pentru a solicita suspendarea obligatiilor de plata conform OUG 37/2020, asa cum a fost modificata prin OUG 227/2020, este necesara completarea declaratiei si trimiterea acesteia prin mail la adresa ccc@tbicallcenter.ro sau a formularului online de mai jos.

Declaratia o puteti descarca foarte usor de aici. Dupa ce o printati, completati si semnati, o puteti trimite prin mail la adresa ccc@tbicallcenter.ro.

De asemenea, puteti completa formularul online de mai jos.


Declaratie pe propria raspundere

Declaratie pe propria raspundere OUG 227/2020 suspendare rate
Download
pdf format

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediu Central TBI Money

Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, parter + etaj 1, Sector 1