Impreuna avem grija de sanatatea ta!

Why our customers returns?

Impreuna avem grija de sanatatea ta!

Achita planul de tratament in rate fixe prin credit acordat de tbi si primesti garantat un abonament valabil 1 an in reteaua de sanatate REGINA MARIA.

Cu totii ne dorim sa avem grija de sanatatea noastra, insa cateodata costul pe care il presupune te determina sa tot amani. Prin solutiile de finantare tbi, pe care le gasesti disponibile la partenerii nostri, te ajutam sa ai grija de tine si de sanatatea ta chiar acum!

Indiferent care este nevoia ta: un aparat auditiv nou, un tratament stomatologic, o nastere la o anumita clinica, noi iti suntem alaturi cu solutii de finantare in rate fixe si avantajoase.

Primesti un abonament pe 1 an la REGINA MARIA

In plus, in perioada 16.01.2023-28.03.2023, iti oferim un motiv in plus sa ai grija de tine printr-un abonament valabil 1 an cu servicii gratuite si reduceri in reteaua clinicilor REGINA MARIA.

Iata ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de unul din premiile oferite:

  • Vii in clinicile medicale partenere tbi bank in perioada 16.01– 28.02.2023
  • Stabilesti cu medicul serviciile medicale dorite sau aparatul medical de care ai nevoie cu o valoare minima de 5.000 lei
  • Alegi sa achiti serviciile sau produsele in rate printr-un credit acordat de tbi bank (cu exceptia creditelor cu dobanda 0%)
  • Urmezi procedura de aprobare a creditului online sau in cadrul locatiei partenerului nostru
  • Primesti cadou un abonament valabil pe 1 an in reteaua clinicilor REGINA MARIA

E simplu sa ai grija de sanatatea ta, nu?

Pentru a te asigura ca ai la indemana toate detaliile campaniei sau daca vrei sa afli mai multe despre serviciile medicale incluse in abonamentul oferit cadou, te invitam sa consulti Regulamentul Campaniei aici.

Comercianti parteneri din industria medical

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit in valoare de 27.225 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 12%, comisionul de analiza a dosarului  este de 390 lei, prima de asigurare de viata este de 2.319,66 lei, rata lunara fixa este de 665,88 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 13,33% iar, valoarea totala platibila este 39.952,80 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii