Acasă Team Armen Matevosyan

Armen Matevosyan

Chief Commercial Officer and Market Leader, Bulgaria

Our team

Armen s-a alăturat echipei TBI Bank în 2019, având o experiență de peste 15 ani în poziții C-level acumulată în instituții bancare de top din diverse țări. Cariera sa în industria bancară a început în 2003 la Bank Republic în Georgia. După achiziția acesteia de către Societe Generale, Armen a fost promovat la sediul central al grupului, în Paris, cu misiunea să contribuie la integrarea subsidiarelor proaspăt achiziționate din Europa de Est în grupul SocGen. Ulterior, Armen a fost numit Director Adjunct pentru Retail și Marketing în cadrul celei mai mari subsidiare străine a grupului - Rosbank, din Rusia.

În 2009, Armen s-a alăturat echipei care a transformat una dintre cele mai mari bănci din Georgia - Liberty Bank. Din poziția de Director General Adjunct responsabil de Retail Banking și Canale Alternative, el a sprijinit instituția bancară să ajungă la peste 1,5 milioane de clienți activi, într-o țară a cărei populație este de aproximativ 4 milioane de persoane.

Armen Matevosyan

Chief Commercial Officer and Market Leader, Bulgaria

Our team

Armen este licențiat în Business Administration la European School of Management din Georgia. Câștigător al unei burse oferite de Fundația George Soros, el a urmat cel de-al treilea an de studii universitare la Montana State University, iar ulterior a continuat studiile postuniversitare în cadrul aceleiași instituții, cu specializare în contabilitate profesionistă.
Armen are o atitudine pozitivă, orientată pe realizări, și se mândrește cu un portofoliu impresionant de reușite într-o gamă largă de proiecte complexe în diferite domenii din sectorul bancar comercial. Îi place să conducă prin exemplu și este un manager care se implică activ. Cărțile și motocicletele sunt hobby-urile lui preferate.