Acasă Team Denis Brodsky

Denis Brodsky

Chief People Officer

Our team

Denis Brodsky s-a alăturat echipei de conducere a TBI Bank în poziția de Chief People Officer, venind din rândul oamenilor de HR de top din Ucraina. Într-adevăr, fiind nu doar un veritabil expert, dar și un lider inspirațional și un manager determinat, el s-a facut ”vinovat” pentru transformarea multor companii multinaționale. În plus, Denis este și un speaker motivațional recunoscut.

El are o vastă experiență în poziții de conducere din zona de resurse umane, acumulată în organizații multiculturale mari. Și-a început călătoria în lumea HR-ului acum mai bine de 20 de ani, în poziția de ofițer de recrutare și și-a construit o carieră impresionantă, devenind unul dintre cei mai buni profesioniști de HR din Ucraina și chiar din regiunea CIS, evoluând în industrii diferite din 15 țări. Printre companiile la care a lucrat se numără Reemtsma International, GlaxoSmithKline, EastOne și multe altele.

Dennis Brodsky

Chief People Officer

Our team

La TBI, misiunea lui Denis este ducă activitatea de management al resurselor umane la următorul nivel prin cultivarea spiritului antreprenorial în cadrul echipei și prin dezvoltarea unui mediu de lucru propice pentru cei mai talentați angajați din România și Bulgaria.

În timpul liber, lui Denis îi place să învețe lucruri noi și, din fericire pentru oamenii care vorbesc limba rusă, să împărtășească lucrurile învățate din zona de HR pe canalul său de YouTube. Este pasionat de lectură și de snowboarding, iar în timpul verii, Denis se relaxează, bucurându-se de călătorii în orașe din Europa.

Profil LinkedIn