Acasă Team Georgi Ggalchin

Georgi Ggalchin

Digital transformation officer

Our team

George Galtchin lucreaza cu solutii IT de ultima generatie pentru a accelera atingerea obiectivelor de digitalizare ale TBI Bank. De asemenea, conduce o echipa dedicata de talente de top si gestioneaza o varietate de proiecte legate de gasirea si implementarea solutiilor tehnologice si a celor mai bune practici care sa fie utilizate in structura bancii.

George se uita in retrospectiva la cei peste 25 de ani de experienta in domeniu: Dupa ce a lucrat in sectorul Tehnologiei Informatiei, in 2004 s-a alaturat Postbank unde a avut ocazia sa-si imbine experienta IT cu educatia financiara. A ocupat mai multe roluri, inclusiv ca Head of IT Governance & Service Management si Digital Transformation Officer. In 2018, s-a alaturat TBI Bank pentru a conduce eforturile noastre de a deveni un creditor digital de generatie urmatoare.

George detine doua diplome de master de la Universitatea de Economie Naționala și Mondiala din Sofia: in Finante si Managementul Serviciilor Financiare si in Relatii Economice Internationale si Afaceri.

George este un pasionat fan al aviatiei si se mandreste cu construirea si pilotarea propriilor drone. Intr-un fel, rolul sau la TBI Bank poate fi definit in mod similar: pentru a face ca viziunea noastra digitala sa zboare.