Acasă Team Lukas Tursa

Lukas Tursa

SVP, Funding

Our team

Lukas Tursa este un profesionist financiar dedicat, cu aproape 20 de ani experienta pe pietele financiare si in managementul trezoreriei, desfasurand activitati de finantare pentru institutii guvernamentale si banci comerciale din Europa. De asemenea, si-a petrecut ani numerosi in industria fondurilor de investitii, in mare parte supraveghind investitii cu venit fix pe pietele in curs de dezvoltare.

Ca sef al Trezoreriei de stat a Lituaniei, a reusit sa obtina cel mai scazut cost de imprumut Eurobond pentru Guvern dintre toate noile tari membre EU. Pe perioada colaborarii sale cu VAB Bank (Ucraina) a avut printre prinicipalele atributii in procesul de transformare a bancii, prin dezvoltarea unuia dintre cele mai avansate sisteme de management al lichiditatilor din tara si obtinerea statutului de cea mai transparenta banca (chestionar S&P).

Profil LinkedIn

Lukas Tursa

SVP, Funding

Our team

Lukas s-a alaturat TBI Bank cu un obiectiv ambitios: sa construiasca o divizie de finantare eficienta si diversificata, incluzand depozite retail si servicii financiare pentru diverse industrii, cu accent pe dezvoltarea canalelor de finantare digitale ale bancii. Vasta sa experienta in relatii investitionale este folosita pentru a supraveghea activitatile departamentului nostru de comunicare corporate.

Lukas a primit diploma de licenta si master de la Universitatea Vilnius (Lituania) in finantarea afacerilor si economie si a absolvit scoala de business CASS (Londra) in servicii bancare si financiare internationale. Incearca sa guste viata din plin, impartindu-si timpul liber intre familie, prieteni si diverse activitati sportive. In plus, calatoreste la concerte rock si festivaluri de muzica din Europa si Statele Unite.

Profil LinkedIn
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii