Acasă Team Nikolay Spasov

Nikolay Spasov

Chief Operations Officer

Our team

Nikolay Spasov s-a concentrat, in cariera sa, pe procesul de imbunatatire continua, pe mentinerea unei echipe de succes si realizarea constanta a obiectivelor.

In TBI Bank, el este responsabil pe proiectele cheie, cum ar fi implementarea principalului nostru sistem bancar, digitalizarea si imbunatatirea per total a mediului nostru corporate.

Dezvoltarea carierei lui Nikolay in sistemul bancar a inceput in urma cu peste 13 ani in grupul Eurobank si a continuat in grupul Alpha Bank. Mai bine de 10 ani din cariera sa a ocupat pozitii de conducere in domeniului cardurilor bancare, retail, management de proiect si IT.

Nikolay Spasov

Chief Operations Officer

Our team

Nikolay detine o diploma de master in Managementul Bancar, inainte de acesta terminand un program de masterat in stiintele umane. Proiectele pe care le-a dezvoltat in decursul acestor ani au primit diverse premii locale si internationale, cum ar fi Premiile Stevie de bronz si aur si, de asemenea, distinctii de top la premiile web acordate in Bulgaria.

Este pasionat de inovatii si tehnologii noi si il vei vedea tot timpul tinand sau purtand unul dintre cele mai noi dispozitive tehnologice. Colectia sa se mareste constant si va continua sa creasca pe masura ce se vor dezolta noi solutii.

Profil LinkedIn
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii