Acasă Team Pāvels Gilodo

Pavels Gilodo

SVP, Online Personal Lending

Our team

Pāvels s-a alaturat TBI direct de la compania noastra mama, 4Finance, unde a fost responsabil de cresterea profitabila a operatiunilor de creditare online. In noul sau rol, el va contribui la imbunatatirea si dezvoltarea diviziei de creditare cash online pentru business.

Pāvels are 15 ani de experienta in sectorul de bancar, cu focus pe finantarea consumatorilor si pe depozite si un istoric vast in cadrul Bigbank din Estonia. Dupa ce si-a inceput cariera cu dezvoltarea retelelor de vanzari, Pāvels a avansat de-a lungul timpului in cariera pana in functia de membru al consiliului de administratie. La Bigbank, el a condus transformarea modelului de afaceri si a echipei de la offline la online si inclusiv migrarea de la un sistem traditional la un sistem bancar modern, dezvoltat in interiorul companiei. El a jucat un rol cheie in implementarea schimbarii cu succes a modelului de afaceri al Bigbank de la institutie nebancara la una dintre cele mai de succes banci specializate pe credite online de consum din Europa Centrala. A fost direct responsabil pentru afacerile si echipele bancii din Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda, Suedia, Spania, Germania, Olanda si Austria.

Pāvels are un masterat la Universitatea din Letonia, precum si un certificat Lean Six Sigma Black Belt obtinut la Universitatea Bedfordshire din Marea Britanie.

Ii place sa joace tenis in turneele de amatori cu fiul sau, pe care il antreneaza ocazional. Pāvels se bucura sa calatoreasca impreuna cu familia si sa incerce lucruri noi, in special cand vine vorba despre software care imbunatateste stilul de viata.