webinar gratuit

 

Asigură-te acum, plăteşte mai târziu:


soluții simple în 2024

AGENDA


1
Prezentare: Crește-ți vânzările. Metode flexible de plată pentru clienții tăi (tbi)
2
Liderii din industrie discută: Viitorul plăților de asigurări

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Crede-i pe ei

 

tbi este una dintre băncile digitale din topul preferințelor mele, așa că participarea la tbi talks a fost o decizie ușoară. Astfel, am obținut acces la cunoștințe esențiale despre o metodă de plată importantă atât pentru comercianți, cât și pentru clienți – BNPL. Această metodă a devenit crucială în domeniul serviciilor bancare digitale, iar webinarele au oferit perspective valoroase pentru integrarea facilă în website, asigurând o experiență bună pentru utilizatori.

 

 

Andrey Petrov

Head of Marketing, Brain Donors

 

Parteneriatul nostru cu tbi este foarte puternic, iar ca partener de încredere nu puteam să pierd oportunitatea de a mă alătura acestei inițiative care susține business-urile să demonstreze cât de bună este percepția clienților despre produsul sau serviciul lor. tbi talks mi-a oferit informații valoroase despre BNPL și despre cum poate fi implementată această metodă de plată. Astfel de cunoștințe sunt cruciale pentru a putea lua decizii informate despre implementarea și îmbunătățirea produsului.

 

Axiniya Baeva

Executive Director, Sport Depot

 

M-am alăturat tbi talks pentru a explora subiecte mai puțin familiare, iar așteptările mele au fost îndeplinite. Această serie a reprezentat o sursă de research în timp real, oferind perspective valoroase despre piață și despre comercianți. Recomand tbi talks pentru că este o oportunitate fantastică în peisajul de business actual, oferind soluții practice pentru provocările comercianților.

 

 

 

 

 

Cristian China-Birta

Antreprenor, consultant și Blogger

 

Am participat la webinar pentru a fi parte din conversație și pentru a descoperi și învăța mai multe despre diferite business-uri. Această experiență mi-a oferit informații interesante din diverse industrii, m-a ajutat să creez conexiuni cu oameni minunați și, cel mai important, mi-a extins orizonturile. Recomand cu tărie fiecărui comerciant să urmărească aceste webinare, pentru că oferă idei extrem de valoroase privind utilizarea metodelor alternative de plată de la tbi.

 

 

Mihail Stefanov

Trainer și Consultant de Comunicare

 

Parteneriatul dintre tbi bank, Digital Trip și partenerii noștri comuni a dus în mod natural la participarea mea la webinar. Obiectivul meu ca speaker a fost să ajut dealerii auto să înțeleagă mai bine modul în care marketingul poate lucra în favoarea lor. Interacțiunile pozitive cu participanții după eveniment au fost numeroase și ne ambiționează să continuăm să căutăm soluții și să învățăm lucruri utile de la astfel de evenimente cum este tbi talks.

 

 

 

Alexandru-Nicolae Bonaț

Co-founder of Digital Trip

 

tbi talks mi-a oferit ocazia să împărtășesc practici pentru afaceri sustenabile și să discut despre tendințe globale, inclusiv povești de succes legate de metoda de plată BNPL. Webinarul s-a dovedit a fi extrem de util, deoarece mi-a oferit informații despre rețeaua tbi și despre impactul pe care îl are asupra profitabilității și vizibilității comercianților. Am avut acces la informații valoroase despre creșterea afacerilor și despre adoptarea unor soluții inovatoare.

 

 

Michalis Stangos

Entrepreneur, investor and ecosystem builder

Vrei să fii partenerul nostru?

 

Ionut Sabadac, VP Merchant Solutions

✉️ devinopartener@tbibank.ro

building-block-image