Miercuri, 18 octombrie | 10:30 – 11:30

📢 tbi talks revine!

 

Primele 4 episoade din seria tbi talks au creat mult interes, așa că deschidem subiectul unui nou episod: „Cumpără acum, plătește mai târziu sau cum să vinzi mai multe asigurări”. Profesioniști de top de la unele dintre cele mai mari companii din industria asigurărilor – Destine Broker & Grawe – vor analiza, la eveniment, contextul actual al pieței alături de tbi bank. Discuția se va axa pe modul în care poate fi asigurată, mai ușor și mai convenabil, protecția business-ului și a clienților cu ajutorul planurilor flexibile de plată.

💡 Soluțiile flexible de plată – o metodă sigură pentru a atrage mai mulți clienți

 

tbi lucrează deja cu parteneri prezenți în peste 20.000 de locații, printre care și companii din industria asigurărilor, care beneficiază de soluțiile flexibile de plată ale băncii. tbi este astăzi singurul furnizor de astfel de soluții de plată pentru asigurările auto obligatorii din România.

 

Planurile flexibile de plată pot încuraja clienții să investească în polițe de asigurare cu acoperiri extinse, ceea ce ar putea duce la potențiale oportunități de creștere a vânzărilor. În plus, prin aceste soluții, asigurările devin mai accesibile pentru o bază mai mare și mai diversificată de clienți, încurajându-i pe cei care ar fi putut ezita din cauza costurilor inițiale.

🧐 Ce beneficii ai

 

Nevoia de a plăti în rate asigurările auto a fost determinată de reticența companiilor de asigurări de a prelua responsabilitatea în a oferi soluții flexibile de plată clienților care nu au posibilitatea să le susțină integral. Cu ajutorul soluțiilor tbi, fiecare companie de asigurări sau broker poate acum să transfere întreaga responsabilitate de gestionare și colectare a ratelor către bancă, asigurându-și stabilitatea fluxului de numerar.

 

Polița este achitată integral de către bancă încă de la început pentru toată perioada de asigurare, oferind astfel siguranță afacerii asigurătorului. La tbi talks vom discuta despre două opțiuni de plată care, pe de o parte, ajută la diminuarea poverii financiare a clienților și, pe de altă parte, sprijină sectorul asigurărilor să își dezvolte afacerile pe termen lung.

 

Soluțiile flexibile de plată sunt accesibile pe loc, fără să fie nevoie de timp pentru a merge la o sucursală bancară. Puteți afla mai multe despre soluțiile de plată care oferă clienților acces imediat la orice tip de asigurare, fără a fi nevoie de drumuri la bancă.

Rezervă-ți locul aici

 

Te așteptăm miercuri, 18 octombrie, de la ora 10:30, la o discuție interesantă despre soluțiile flexibile de finanțare a asigurărilor și despre experiențele din domeniu de la cei mai buni profesioniști în asigurări din România.

  Webinar

  Înregistrează-te aici

  * Câmpuri obligatorii

  Success
  Success
  Totul este bine
  Error
  Eroare
  Ceva n-a mers bine

  Ce vei descoperi?

  Cum facem asigurările accesibile într-un mediu de piață dinamic – Destine broker, Grawe & tbi🔎

  • Învață cum să negociezi cele mai bune soluții de asigurare în contextul actual al pieței
  • Află cum îți crești baza de clienți, obținând în același timp vânzări mai mari de polițe de asigurare
  • Află tot ce trebuie să știi despre planurile flexibile de plată, de la A la Z: cum funcționează, ce beneficii oferă, ce experiențe din mediul de business te pot inspira
  • Află care sunt provocările pe termen scurt și lung cu care se confruntă industria asigurărilor și care sunt soluțiile funcționale pentru a le rezolva

  👥 Pune întrebări

  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

  Cu cine vei sta de vorbă?

  Ioana Dumitru

  Why our customers returns?

  Ioana Dumitru

  Director, Direcția Brokeri, Grawe Romania Asigurare SA

   

  Ioana Dumitru este Director – Direcția Brokeri la Grawe Romania Asigurare SA în ultimii doi ani și jumătate. Are 22 de ani de experiență în asigurări, dintre care șase ca broker de asigurări. Trecând prin tot felul de provocări apărute în diferitele activități pe care le-a desfășurat, precum și prin rezolvarea unor situații complexe, ea și-a construit imaginea unui manager care poate conduce într-un mod profesionist peste 200 de brokeri în timp ce identifică soluții inovatoare pentru creșterea afacerii, mai ales într-o piață provocatoare ca cea actuală din asigurări.

  LinkedIn

  Viorel Preda

  It's easy!

  Viorel Preda

  General Broker, Destine Broker

   

  Viorel Preda este actualmente Broker General la Destine Broker de Asigurare, companie careia i s-a alaturat inca din 2009. Cu o pregatire profesionala care cuprinde atat Academia militara, cat si Masterate in Management General si in Managementul crizelor si negocierea conflictelor, si-a inceput experienta in brokeraj si vanzari retail inca din 2005, iar in tot acest timp a crescut business-ul in mod accelerat. Acum coordoneaza o retea de 2700 de persoane, ajungand sa castige multiple premii si sa obtina recunoasteri atat in cadrul Destine Broker, cat si la nivelul intregii piete de asigurari. Titluri precum Brokerul anului sau premiul pentru Vanzatorul anului sunt asociate adesea cu speakerul nostru de astazi, dl Viorel Preda!

  LinkedIn

  Raluca Palada

  Why our customers returns?

  Raluca Palada

  E-commerce Success Manager, tbi bank

   

  Raluca Palada ocupă funcția de e-Commerce Manager în tbi bank. Ea gestionează relația cu unii dintre cei mai importanți brokeri de asigurări care colaborează cu banca, pentru metodele de plată flexibile, in rate. Cu 7 ani de experiență în front-line banking ca director de sucursală și alți 7 ani în domeniul asigurărilor, ca Bancaassurance manager și trainer de vânzări, a trecut prin majoritatea provocărilor pe care le aduce această industrie – de la obținerea codurilor cerute de lege pentru agentii de asigurari, până la semnarea de parteneriate între bănci, companii de asigurări și brokeri. Raluca a fost principalul motor din spatele creării capitolului despre Legislație, din prima carte emisă de ISF (Institutul de Studii Financiare) pentru pregătirea examenelor de autorizare pentru agenții de asigurări.

  LinkedIn

  Moderator - Cristian China-Birta

  It's easy!

  Moderator - Cristian China-Birta

  Antreprenor, consultant și blogger

   

  Cristian se descrie în trei cuvinte: antreprenor, consultant, blogger. În urmă cu câțiva ani, a optat pentru această combinație și susține că a fost una dintre cele mai bune decizii din viața lui. Pentru că fiecare îi aduce noi provocări interesante.

  LinkedIn
  subheader line subheader line
  Contact
  Program de lucru
  Luni - Vineri
  08:00 - 17:00
  Sambata - Duminica
  Inchis
  Sediu Central
  Bucuresti, Romania,
  Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
  Informatii generale si locatii