Servicii medicale in rate

Ai grija de tine si pune sanatatea pe primul plan! Prin tbi bank ai optiunea de a plati in rate pentru cheltuieli medicale in cadrul clinicilor si spitalelor partenere.

Beneficii

null

Minim de documente necesare

null

Aprobare rapida, aproximativ 10 minute

null

Fara drumuri la banca

null

Peste 1000 clinici medicale partenere

null

Se accepta si veniturile din salarii obtinute in strainatate

null

Dobanda incepand de la 12% pentru serviciile medicale

null

Asigurare de viata inclusa

 • Aplica in clinici Aplica in clinici
 • Aplica online Aplica online

Aplica in 3 pasi direct in clinici


1
Alegi serviciul medical
2
Ofiterul de finantare iti completeaza aplicatia tbi bank
3
Primesti raspuns rapid

Timp limitat? Alege versiunea online


1
Alegi serviciul medical
2
Ofiterul de finantare iti trimite un link prin SMS
3
Completezi aplicatia in timpul tau

Credit tbi cu asigurare de viata

Stim cu totii cat de important este sa ne simtim in siguranta si linistiti, atat pentru noi, cat si pentru cei dragi.

Atunci cand alegi sa cumperi bunuri in rate tbi de la magazinele partenere, vrem sa stii ca esti protejat in fata surprizelor vietii. Prin asigurarea atasata creditului tau tbi, partenerul nostru, Metropolitan Life, iti va sta alaturi cu solutii care sa te ajute pe tine sau pe cei dragi in cazul anumitor evenimente neprevazute.

building-block-image

In functie de statutul socio-profesional avut la data inrolarii in asigurare si in functie de suma imprumutata, asigurarea atasata creditului acopera:

null

Decesul din imbolnavire sau accident

Asiguratorul va plati datoria in numele tau, astfel incat familia ta sa nu aiba grija ratelor: 100% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului din imbolnavire, respectiv, 200% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului in caz de accident

null

Pierderea involuntara a locului de munca

In cazul in care esti angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si ai un pachet de asigurare care include si riscul de pierdere involuntara a locului de munca si intervine somajul, va fi achitata o rata lunara de credit pentru fiecare perioada dovedita de 30 de zile de somaj pentru maximum 12 luni, in conformitate cu graficul initial de rambursare (6 luni per eveniment/ 2 evenimente pe perioada asigurata)

null

Spitalizare din accident si imbolnavire

In cazul persoanelor fizice autorizate, va fi achitata o rata lunara de credit/eveniment asigurat, cu conditia existentei a cel putin a 1 (unei) zile de spitalizare suplimentara, dupa trecerea perioadei de excludere; maxim 2 evenimente / an de asigurare

null

Ce se intampla cu asigurarea ta daca rambursezi anticipat integral creditul tbi?

In cazul in care iti rambursezi anticipat integral creditul tau tbi, poti beneficia in continuare de asigurarea de viata atasata creditului, iar tu devii beneficiarul direct al acesteia. Unul dintre beneficiile asigurarii de viata este faptul ca iti acopera soldul initial al creditului, iar in cazul in care se produce unul din riscurile pentru care esti asigurat, vei beneficia de despagubire conform sumei din graficul de credit initial.

Ramuri ale industriei medicale in care suntem prezenti
 • Stomatologie
 • Tratamente corporale
 • Proteze auditive
 • Chirurgie plastica si reparatorie
 • Maternitate
 • Implant de par
 • Microchirurgie reconstructiva
 • Chirurgie generala
 • Tratare Diabet
 • Bariatrie
 • Proteze ortopedice
 • Chirurgie veterinara

Costuri

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit in valoare de 25 000 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 18%, comisionul de analiza a dosarului  este de 990 lei, prima de asigurare de viata este de  3,742.56  lei, rata lunara fixa este de  755.01  lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 21.45% iar, valoarea totala platibila este  45.300,70  lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.