Subheader
Servicii medicale
in rate
Ai grija de tine si pune sanatatea pe primul plan! Prin tbi bank ai optiunea de a plati in rate pentru cheltuieli medicale in cadrul clinicilor si spitalelor partenere.
Suma
300 - 60 000 lei
Perioada
6 - 60 luni

Beneficii

Minim de documente necesare
Aprobare rapida, aproximativ 10 minute
Fara drumuri la banca
Peste 1000 clinici medicale partenere
Se accepta si veniturile din salarii obtinute in strainatate
Rata de dobanda dedicata pentru serviciile medicale, incepand de la 12%
Asigurare de viata inclusa

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit in valoare de 2.000 lei, pe o perioada de 24 luni, cu o dobanda anuala fixa de 15%, comisionul de analiza a dosarului  este de 170 lei, prima de asigurare de viata este inclusa in rata si este de 255.19 lei, rata lunara fixa este de 117.59 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 41.92% iar, valoarea totala platibila este 2,822.15 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate. Aplici online si obtii calcul personalizat, conform profilului tau de client.

Aplica in 3 pasi

Direct in clinici

1
Alegi serviciul medical
2
Ofiterul de finantare iti completeaza aplicatia tbi bank
3
Primesti raspuns rapid
image_alt_text_not_found

Credit tbi cu asigurare de viata

Why our customers returns?

Credit tbi cu asigurare de viata

Stim cu totii cat de important este sa ne simtim in siguranta si linistiti, atat pentru noi, cat si pentru cei dragi.

Daca ai un imprumut, vrem sa stii ca exista o modalitate de a te proteja in fata surprizelor vietii. Alege sa-ti asiguri creditul si partenerul nostru, Metropolitan Life, iti va sta alaturi cu solutii care sa te ajute pe tine sau pe cei dragi in cazul anumitor evenimente neprevazute.

In functie de statutul socio-profesional avut la data inrolarii in asigurare si in functie de suma imprumutata, asigurarea atasata creditului acopera:

Decesul din imbolnavire sau accident
Asiguratorul va plati datoria in numele tau, astfel incat familia ta sa nu aiba grija ratelor: 100% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului din imbolnavire, respectiv, 200% din soldul ramas de rambursat al Imprumutului la data decesului in caz de accident
Pierderea involuntara a locului de munca
In cazul in care esti angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si ai un pachet de asigurare care include si riscul de pierdere involuntara a locului de munca si intervine somajul, va fi achitata o rata lunara de credit pentru fiecare perioada dovedita de 30 de zile de somaj pentru maximum 12 luni, in conformitate cu graficul initial de rambursare (6 luni per eveniment/ 2 evenimente pe perioada asigurata)
Spitalizare din accident si imbolnavire
In cazul persoanelor fizice autorizate, va fi achitata o rata lunara de credit/eveniment asigurat, cu conditia existentei a cel putin a 1 (unei) zile de spitalizare suplimentara, dupa trecerea perioadei de excludere; maxim 2 evenimente / an de asigurare
Ce se intampla cu asigurarea ta daca rambursezi anticipat integral creditul tbi?
In cazul in care iti rambursezi anticipat integral creditul tau tbi, poti beneficia in continuare de asigurarea de viata atasata creditului, iar tu devii beneficiarul direct al acesteia. Unul dintre beneficiile asigurarii de viata este faptul ca iti acopera soldul initial al creditului, iar in cazul in care se produce unul din riscurile pentru care esti asigurat, vei beneficia de despagubire conform sumei din graficul de credit initial.

Timp limitat? Alege versiunea online

1
Alegi serviciul medical
2
Ofiterul de finantare iti trimite un link prin SMS
3
Completezi aplicatia in timpul tau
image_alt_text_not_found

Ramuri ale industriei medicale in care suntem prezenti

Stomatologie
Tratamente corporale
Proteze auditive
Chirurgie plastica si reparatorie
Maternitate
Implant de par
Microchirurgie reconstructiva
Chirurgie generala
Tratare Diabet
Bariatrie
Proteze ortopedice
Chirurgie veterinara

Comercianti parteneri

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii