Acasă Team Alexander Dimitrov

Alexander Dimitrov

Chief Risk Officer

Our team

Alexander Dimitrov este cunoscut pentru nivelul ridicat de responsabilitate de care da dovada si siguranta pe care o manifesta. Si-a inceput experienta profesionala de aproape 20 de ani, fiind controlor financiar in cadrul Controlului Financiar de Stat din Ministerul Finantelor din Bulgaria. Cariera bancara a lui Alexander a inceput in departamentul de Supraveghere Bancara din cadrul Bancii Nationale Bulgare (BNB). A ocupat pozitii diferite in cadrul BNB, ajungand pe pozitia de lider de echipa, fiind responsabil pentru supravegherea on si off site a bancilor comerciale din Bulgaria. In decursul anilor, el a mai ocupat pozitia de Director de Risc in cadrul sucursalei Grupului Agricol din Bulgaria si pozitia de Sef al diviziei de aprobare și Director adjunct al Direcției de gestionare a creditelor in CIBANK (Grupul KBC).

Alexander Dimitrov

Chief Risk Officer

Our team

Alexander detine o diploma de master de la Universitatea Economiei Nationale si Mondiale si are un training post universitar la Universitatea Georgetown , Washington D.C., Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, si-a finalizat cu succes programele de training cu specializare bancara tinute de catre Banca Frantei, Banca Angliei si Banca pentru Reglementarea Internationala si Banca Federala New York. Vorbeste fluent engleza, franceza, spanionala, rusa si ii face placere sa vorbeasca despre civilizatii, politica si societati.

Alexander este, de asemenea, pasionat de muzica, calatorii catre destinatii intrigante si sporturi, cum ar fi fotbalul, voleiul, tenisul, schiul si inotul.

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii