Acasă Team Costin Mincovici

Costin Mincovici

Chief Credit Officer

Our team

Costin ni s-a alaturat direct companiei noastre-mama, 4finance, unde a condus echipa internationala de risc si a fost responsabil de analiza portofoliului, colectii, frauda, tehnologia riscului si depreciere.

Costin este tipul de persoana care întruchipeaza pe deplin natura dinamica si in continua evolutie a TBI Bank. Si-a inceput cariera in 2003 si a lucrat pentru institutii bancare si nebancare. In 2007, s-a mutat la sediul din Bucuresti al Bancpost, incepand cu functia de sef al Politicii de Credit si urcand rapid pana a devenit Credit Manager in 2009 si Executive Manager Troubled Assets in 2014. Gestionarea unui portofoliu de miliarde de active si a unei echipe de peste 150 de profesionisti. , l-a modelat pe Costin intr-un adevarat lider care nu se sfieste sa ia decizii dificile in situatii complexe.

Cititor pasionat si calator cu experienta, Costin isi va aduce nu numai expertiza in credit risk si calitatile de conducere, ci si mentalitatea sa creativa cu inclinatie pentru inovatia tehnologica.

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii