Acasă Team Karolina Sofronieva

Karolina Sofronieva

Chief Marketing Officer

Our team

Karolina se alatura echipei TBI Bank avand o experienta de succes ca lider in domeniul fintech precum si o experienta extinsa in digital marketing. Ea se ocupa de brandul nostru de la cresterea recunoasterii acestuia, pana la impunerea TBI Bank ca si creditor digital de noua generatie.

Karolina are o experienta de 15 ani in digital marketing si promovare online (de fapt, ea a inceput sa lucreze in acest domeniu inca dinainte ca multi dintre noi sa stim ca acest lucru exista). Cariera ei profesionala a inceput la Deltastock, o companie autorizata Forex si CFD Broker, unde a supravegheat programele de afiliere si a participat la gestionarea resurselor de marketing online si offline ale companiei.

Karolina Sofronieva

Chief Marketing Officer

Our team

De-a lungul anilor a gestionat activitatile de digital marketing ale mai multor companii de renume, cum ar fi grupul Naspers, lider international de internet pentru consumatori, si mari companii locale de comert electronic precum emag.bg si olx.bg. Cel mai recent, Karolina a condus departamentul marketing al vivus.bg, parte din compania 4finance, unde a coordonat echipa responsabila de canalele online si offline, contribuind la ascensiunea brandului.

Karolina a absolvit atat studiile universitare cat si masterul in cadrul Universitatii de Economie Nationala si Mondiala.

Karolina este mereu cu zambetul pe buze, iar printre pasiunile ei se numara vanatoarea si dansurile traditionale bulgaresti. Suntem incantati ca de acum va “dansa” in echipa TBI Bank.

LinkedIn profile
subheader line subheader line
Working hours
Monday - Friday
08:00 - 17:00
Saturday - Sunday
Closed
Head office
Bucharest, District 1, Romania,
8-12, Putul lui Zamfir St.
General information and locations: