Acasă Team Petr Baron

Petr Baron

CEO, TBI

Our team

Un director dinamic si orientat catre rezultate, Petr Baron are o experienta vasta in servicii de retail bancar punand accent pe transformare digitala si evolutia afacerii. Petr este expert in dezvoltarea initiativelor strategice de creditare, construindu-si o reputatie bazata pe calitate, deservire si etica fara compromis.

Petr Baron si-a inceput cariera din pozitii de conducere in consultanta si investitii si, timp de 16 ani, a detinut mai multe functii in consiliile unor companii multinationale si locale din Marea Britanie, Rusia, Macedonia si, mai tarziu, Ucraina, unde a fost CEO al VAB Bank si VAB Group, membru al TBIF Financial Services B.V. (TBIF), reusind sa transforme identitatea corporate si sa creeze primul supermarket financiar din Ucraina in domeniul serviciilor financiare retail.

Petr Baron

Managing Director TBI

Our team

Din 2012 a detinut functia de Vice – Presedinte Strategie in cadrul TBIF, fiind consilier al Directorului General in ceea ce priveste operatiunile bancare si nebancare ale grupului din CEE, mergand mai departe in a asista 4finance Group S.A. la dezvoltarea strategiei bancare si atingerea obiectivelor. Din 2016 Peter Baron este Managing Director TBIF.

Petr are o diploma in Investitii si Administrarea Riscului Financiar obtinuta in cadrul Cass Business School, Marea Britanie. Este un pasionat colectionar de arta contemporana si este fan rugby si box.

LinkedIn profile
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii