Acasă Team Valentin Galabov

Valentin Galabov

Chairman of the Management Board

Our team

Valentin Galabov are peste 28 de ani de experienta profesionala. A ocupat pozitii de conducere in institutii si companii locale si internationale renumite. Una dintre provocarile importante ale carierei sale a fost numirea in functia de Director al Reformei Structurale in cadrul Ministerului Transporturilor din Bulgaria si Presedintele al Consiliului Maritim Naval Bulgar. In anul 1997 a intrat in domeniul finantelor ca Vicepresedinte al Consiliului de Directori al Bulstrad (actualul grup de asigurari Vienna Bulstrad), una dintre cele mai mari companii de asigurari din Bulgaria.

Valentin Galabov

Chairman of the Management Board

Our team

Valetin face parte din grupul TBI Bulgaria chiar din momentul infiintarii acestuia in 2002, incepand cu pozitiile de CEO al TBI Credit si Leasing si membru al consiliului de directori al grupului TBIF Servicii Financiare Bulgaria. Este una dintre figurile reprezentative care au generat schimbarea in grup si a avut un rol important in dezvoltarea grupului local. In prezent, el este Presedintele Consiliului de Conducere al TBI Bank.

Valentin a absolvit Facultatea de Informatii Tehnologice si Relatii Economice Internationale in cadrul Universitatii Tehnologice din Sofia si, de asemenea, are o diploma de masterat in Asigurari in cadrul Universitatii Economiei Nationale si Mondiale.

Profil LinkedIn
subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii