Subheader
Noua ta masina finantata prin tbi
iti poarta noroc

Visul tau de a avea propria masina devine acum o realitate simpla si accesibila!

Alege din oferta partenerilor tbi bank si finanteaza costul de achizitie in rate fixe si confortabile, fara avans sau asigurare CASCO.

In plus, ai sansa de a castiga pana la 24 de rate CADOU!

Indiferent daca visezi la un SUV elegant, un sedan sportiv, o masina mica si practica, o motocicleta sau o caravana pentru vacante de neuitat, prin finantarea disponibila la partenerii tbi treci simplu la actiune si poti castiga, prin tragere la sorti:

  • 1 premiu X 24 rate cadou
  • 10 premii X 12 rate cadou
  • 10 premii X 6 rate cadou
  • 10 premii X 3 rate cadou

Ce este important sa stii despre aceasta campanie:

  • O rata cadou reprezinta contravaloarea unei rate de principal din creditul acordat
  • Intri in tragerea la sorti automat daca finantezi achizitia unui vehicul second hand de la partenerii auto tbi in perioada 15.05 – 30.06.2023
  • Poti afla toate detaliile si conditiile campaniei consultand Regulamentul campaniei

Asadar, nu mai amana si da start verii in masina pe care ti-o doresti! Descopera lista de parteneri tbi participanti in campanie mai jos.

Comercianti parteneri

Exemplu reprezentativ: Pentru un credit in valoare de 27.500 lei, pe o perioada de 60 luni, cu o dobanda anuala fixa de 12%, comisionul de analiza a dosarului  este de 990 lei, prima de asigurare de viata este de  2.393,16 lei, rata lunara fixa este de  686,98 lei, Dobanda anuala efectiva (DAE) este de 14,30% iar valoarea totala platibila este  41.218,73 lei. Solicitarea de credit se analizeaza de tbi bank, conform politicii interne si reglementarilor legale in vigoare. Costurile creditului sunt personalizate in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in functie de industria comerciantilor parteneri si valoarea bunurilor achizitionate.

Regulamentul campaniei

subheader line subheader line
Contact
Program de lucru
Luni - Vineri
08:00 - 17:00
Sambata - Duminica
Inchis
Sediu Central
Bucuresti, Romania,
Str. Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1
Informatii generale si locatii